Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:27 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 8 octombrie 2010

ro

08 Oct, 2010 11:46 1397 Marime text
Berbec

Luna este in continuare prezenta in Balanta, invitandu-te sa fii ceva mai cooperant si conciliant. De altfel, aspectul armonios cu Neptun si Kiron arata ca e momentul sa arati mai multa ingaduinta, sa accepti oamenii asa cum sunt, sa-i lasi sa faca propriile alegeri, sa-i iubesti neconditionat si sa admiti ca nu exista intamplator in viata ta. Alegerile iti apartin, asa ca, in loc sa te plangi, schimba atitudinea fata de anumiti oameni. Venus retrograda te va sprijini in acest demers pana pe 19 noiembrie, in sensul ca te va ajuta sa-ti dai seama cine merita compania si increderea ta si cine nu.

Taur

Pentru tine, Luna in Balanta si influenta inca prezenta a Lunii Noi te ajuta sa fii ceva mai impaciuitor, sa treci mai usor peste niste nemultumiri sau sa accepti lucrurile asa cum sunt. Pe de alta parte, incepand de astazi, Venus retrogradeaza in semnul tau zodiacal, ceea ce inseamna ca relatiile vor fi cernute printr-o sita fina. Tot ce nu ai avut curaj sa spui pana acum nu mai poate fi tinut sub tacere, iar acele relatii care nu mai sunt conforme cu tine si cu cine ai devenit, fie sunt reconfigurate, fie renunti la ele.

Gemeni

Inca este sub lupa relatia afectiva sau relatia cu o persoana draga din viata ta. Doar ca astazi esti dispus sa privesti lucrurile prin lentila iubirii si generozitatii. Chiar e indicat sa incerci sa privesti totul, mai ales relatiile, ridicand-te deasupra tuturor nimicurilor care te deranjeaza, adica intr-un context mai larg. Important de mentionat este si faptul ca, de astazi, Venus retrogradeaza in zona muncii, ceea ce inseamna ca vei reveni asupra unor relatii de lucru, vei modifica termenii unor colaborari, ba chiar vei vedea o alta fata a unor oameni in care-ti pusesesi multe sperante.

Rac

Luna se afla si astazi in Balanta, in zona sufletului si caminului. Dincolo de unele tensiuni care pot fi prezente, fie in familie, fie in interiorul tau, aspectul frumos cu Neptun si Kiron te ajuta sa fii intelept si sa vezi lucrurile dincolo de realitatea imediata si planul material. De altfel, blandetea si generozitatea ar trebui sa fie cuvintele de ordine astazi. Pe de alta parte, Venus isi incepe mersul retrograd prin Scorpion, sugerand ca e momentul sa fii mai atent la relatia afectiva, la intentiile persoanei dragi, la sinceritatea sentimentelor care te leaga de cineva. Vei avea destul timp sa clarifici toate acestea si sa afli adevarul despre cineva, precum si sa reconfigurezi unele proiecte artistice si creative.

Leu

Luna prezenta in Balanta, in zona comunicarii si schimburilor, te ajuta astazi sa fii ceva mai impaciuitor, mai ales fata de unele persoane cu care ai adoptat o atitudine radicala in ultimele zile. Desi diplomatia nu este punctul tau forte, astazi e necesar sa inveti blandetea si permisivitatea, pentru a te reconcilia cu cineva din anturajul apropiat (poate fi vorba si de rude sau vecini). Venus retrograda in Scorpion te ajuta, pana pe 8 noiembrie, sa repari relatiile cu parintii sau cu cineva din familie, dar te va duce cu gandul si la niste reparatii sau reamenajari locative.

Fecioara

Astazi beneficiezi de o mica sansa de redresare financiara, daca-ti lasi intuitia sa te ghideze. Un coleg sau un colaborator iti poate vinde un pont sau iti poate da o idee pretioasa. Sau, pur si simplu, cineva te inspira. Asadar, fii atent la semnalele primite si invata sa ceri sprijin. Pe de alta parte, Venus retrograda in zona comunicarii poate aduce reevaluarea unor colaborari, contracte, relatii. Se revine asupra unor acorduri si se ajusteaza, functie de noile informatii sau de situatia si posibilitatile actuale.

Balanta

Desi e posibil sa resimti o presiune destul de mare, datorita aglomerarii de planete in zodia ta, astazi se pare ca poti sa te detasezi mai usor de tot si de toate. Ba chiar iti lasi imaginatia sa creeze povesti frumoase de iubire, cu Feti Frumosi si Ilene Cosanzene. Adevarul este ca cea mai importanta lectie pentru tine, in aceasta perioada, este aceea a iubirii neconditionate si a renuntarii la control. In cazul tau, Venus, stapana Balantei, retrogradeaza in Scorpion pana pe 8 noiembrie, sugerand ca ar fi bine sa te ocupi de recuperarea unor sume de bani care ti se cuvin, sau schimbarea strategiei de castig si administrare a resurselor materiale.

Scorpion

Luna prezenta in Balanta te invita astazi sa fii discret, poate chiar sa retragi putin din agitatia cotidiana si a-ti orienta privirea spre interior. In felul acesta, poti dizolva unele temeri si frustrari care s-au accentuat in ultima vreme. O metoda foarte buna care poate da roade excelente poate fi sa faci gesturi generoase si altruiste fata de cineva care are nevoie de sprijin. Practic, oferind iubire, esti prezent la iubirea din tine. Cat despre retrogradarea planetei Venus exact in zodia ta, se poate vorbi despre o schimbare drastica de atitudine, in urmatoarea perioada, fata de cei din jur.

Sagetator

Luna plasata in Balanta poate fi un prilej bun de a restabili o punte de comunicare cu cineva din anturajul apropiat, adica sa te reconciliezi cu acea persoana, dupa o perioada mai tensionata. De asemenea, ziua de astazi poate marca inceputul unei perioade de intrigi, de dezvaluiri de tot felul, sau chiar de relatii secrete sau ciudate. S-ar putea sa ai unele regrete vizavi de atitudinea adoptata fata de o cunostinta (femeie), care se dovedeste a nu fi asa cum te-ai asteptat.

Capricorn

Luna se afla in continuare in Balanta si activeaza zona puterii si autoritatii. Astazi poti avea succes in demersurile din sfera profesionala, daca iti exprimi ideile in fata sefilor, oricat de neviabile ar parea. Este o zi care-ti poate aduce avantaje materiale, ca urmare a demersurilor in sensul afirmarii si recunoasterii sociale si profesionale. Pe de alta parte, retrogradarea planetei Venus in Scorpion face ca in urmatoarele saptamani si fie puse sub lupa relatiile de prietenie si chiar o relatie de iubire. Probabil vei afla lucruri neasteptate despre unii oameni, care nu-ti vor placea, dar iti sunt utile.

Varsator

O zi cu o stare de spirit buna, macar pentru faptul ca vezi viitorul intr-o lumina mai calda si iti permiti chiar sa visezi cat e ziua de lunga la tot felul de lucruri pe care ti le doresti in viata ta. Afinitatea pentru religie sau filozofie, esoterism si spiritualitate, este foarte mare. De asemenea, gandul la o calatorie indepartata poate fi pregnant. Venus retrogradeaza in Scorpion, in zona puterii si carierei, semn ca in urmatoarea perioada, este posibil sa-ti fie pusa la indoiala credibilitatea sau sa devina incerta pozitia ta profesionala. Relatiile cu superiorii pot fi incordate, iar in final se vor tria, poate chiar prin renuntarea la o slujba, o functie, un parteneriat.

Pesti

Luna plasata in Balanta, in zona banilor altuia, iti poate aduce un ajutor providential. Ca si cand un inger pazitor ar veghea indeaproape la bunastarea ta si te salveaza in ultimul moment dintr-o incurcatura. Pe de alta parte, Venus retrogradeaza de astazi in sectorul credintelor, evolutiei, cunoasterii superioare si relatiilor cu strainatatea. Asadar, este posibil ca multe convingeri sa se schimbe in urmatoarea perioada. Unele calatorii pot fi amanate. Relatiile cu strainii se cer reconfigurate, sau chiar rupte, acolo unde este cazul. Este o perioada de evolutie spirituala, prin transfomarea unor credinte limitative.

Sursa: Astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii