Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:46 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 5 octombrie 2010

ro

05 Oct, 2010 12:19 1266 Marime text
Berbec

Incepi ziua cu chef de munca si elan, ceea ce te ajuta sa fii foarte eficient pe tot parcursul zilei si sa pui la punct foarte multe detalii ori sa finalizezi cu bine niste lucrari la locul de munca. Este o zi spornica, axata in special pe munca si pe activitati de rutina. Dar, la fel de bine, este o zi favorabila si demersurilor care tin de ingrijire personala si tratamente, mai ales naturiste. Astazi poti sa decoperi "leacul" potrivit pentru o problema de sanatate.

Taur

Luna prezenta in Fecioara, in zona iubirii si expresiei de sine, te ajuta sa-ti deschizi inima si, de ce nu, sa iei initiativa unor discutii clarificatoare sau unor decizii serioase in ce priveste o relatie afectiva. Este o zi in care e indicat sa lasi la o parte inhibitiile, temerile, timiditatea, si sa spui exact ce simti. De asemenea, nu te sfii sa ocupi un loc central pe "scena", daca ai ceva de spus, sau daca te expui public in cadrul vreunui eveniment. Succesul este asigurat! Totusi, in privinta sanatatii, e bine sa fii ceva mai prudent. De asemenea, la locul de munca, se tot prefigureaza niste schimbari, asa ca fii pe faza!

Gemeni

Dupa cateva zile dinamice, astazi, Luna in Fecioara, in zona sufletului, iti sugereaza sa te ocupi mai mult de camin si sa-ti oferi mai mult timp pentru relaxare, in detrimentul activitatilor profesionale si preocuparilor sociale. Este o zi foarte buna pentru indeletniciri gospodaresti, dar si pentru intalniri cu persoane dragi din familie. Mai ales ca linistea iti va oferi si raspunsurile de care ai nevoie sau idei creative, in privinta unor proiecte profesionale.

Rac

Excelenta zi pentru discutii, intalniri, drumuri, prezentari sau comunicare in toate sensurile. Astazi ai simt practic, un mental bine organizat, disciplina in dialog, capacitatea de a transmite coerent si eficient orice mesaj. Asadar, mai ales daca urmaresti obtinerea unor beneficii personale din unele intalniri, planifica-le astazi. Totusi, e bine sa stii ca tot ce spui si manifesti astazi va conta in zilele urmatoare, cand, probabil, vei face niste alegeri radicale, fie in privinta unor parteneriate, fie in privinta patrimoniului sau caminului. Asa ca, sinceritatea, mai ales fata de tine, este absolut necesara.

Leu

Luna plasata in Fecioara, in zona banilor, promite eficienta in rezolvarea oricaror probleme de natura financiara, o buna administrare a bugetului, dar si capacitatea de a identifica noi resurse de prosperitate. Asadar, astazi poti sa planifici investitii, poti sa participi fara teama la orice negociere, sau poti sa-ti faci niste planuri pe termen mai lung, in ce priveste o achizitie imobiliara, o renovare sau reamenajare a locuintei.

Fecioara

Luna este astazi prezenta in zodia ta, semn ca ar fi bine sa fii mai atent la nevoile tale. De altfel, pe langa faptul ca te ajuta sa fii foarte direct si chiar critic cu cei din jur, foarte valoros este ca ai curajul sa spui lucrurilor pe nume si sa transezi niste relatii, intr-un mod in care nu ai mai facut-o pana acum. Si e foarte important sa faci asta, mai ales daca simti ca pana acum ai facut tot felul de compromisuri, ai acceptat tot felul de gesturi lipsite de respect din partea celor din jur, sau te-ai complacut in anturaje in care nu te-ai simtit confortabil.

Balanta

Luna in Fecioara functioneaza ca un fel de inger pazitor, pentru tine. Cand sau de la cine te astepti mai putin, se "intampla" sa vina sprijin, surprize frumoase, chiar cadouri. Ca si cand cineva ar veghea la binele tau, din umbra. Asadar, nu e nevoie sa te agiti prea mult astazi. Nu incerca sa-ti faci planuri, ele nu vor fi oricum urmate. Mai bine trage motoarele jos, relaxeaza-te mai mult si asteapta indiciile divine. In urmatoarele zile (6-7 oct), te asteapta niste alegeri radicale si importante, asa ca incarca-ti bateriile.

Scorpion

Viata sociala se anunta foarte activa astazi. Fie participi la un eveniment, fie iti faci noi prieteni, fie cunosti oameni foarte interesanti, dar si dispusi sa ti se alature pentru punerea in aplicare a unei idei. In tot cazul, nu e de stat in casa si nici de refuzat vreo invitatie, pentru ca iesirile in cercuri extinse sunt de bun augur. Pe de alta parte, nu este exclus ca in aceste zile sa-ti revizuiesti unele aspiratii si proiecte, poate chiar sa faci putina ordine in cercul de prieteni.

Sagetator

Stii expresia "bate fierul cat e cald"? Asta ar fi motto-ul zilei de astazi, in cazul tau. Iar domeniul activat cu precadere este cel profesional. Acolo pot aparea oportunitati de afirmare, de iesire la rampa, de reinstaurare a autoritatii si puterii. Asadar, profita de atmosfera astrala de astazi si raspunde afirmativ provocarilor, chiar daca asta presupune sa-ti asumi responsabilitati mai multe. Beneficiile nu sunt deloc de neglijat.

Capricorn

Primesti tot felul de vesti, sfaturi de la prieteni, informatii utile. Ba chiar iti sunt impartasite niste idei foarte bune sau ti se fac propuneri tentante. De altfel, e bine sa fii atent la tot ce vine spre tine ca informatie, pentru ca aceste zile pun bazele unor schimbari care se vor produce joi-vineri, mai ales in plan profesional. Asadar, fii pe faza, prinde oportunitatile din zbor, lasa-te inspirat!

Varsator

O zi de exceptie in ce priveste chestiunile financiare, mai ales cele care depind de altii. Cu alte cuvinte, astazi poti obtine finantarea pe care o astepti, fie ca e vorba despre un imprumut, o sponsorizare sau alte avantaje materiale pe care altii sunt dispusi sa ti le ofere. Este o zi excelenta si pentru a pune la punct partajarea unui profit, daca esti implicat intr-o afacere impreuna cu alte persoane.

Pesti

Luna se afla astazi in Fecioara, adica in zodia de "peste drum", responsabila, in cazul tau, cu imaginea publica dar si cu relatiile oficiale. Asadar, ziua de astazi poate aduce clarificari vizavi de termenii unei asocieri sau functionarea armonioasa a unei relatii de cuplu. Este momentul sa vorbesti deschis despre intentiile tale, pentru ca asta te va ajuta sa scapi de unele temeri sau suspiciuni in ce-i priveste pe altii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii