Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:45 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 29 octombrie 2010

ro

29 Oct, 2010 11:33 1592 Marime text

horoscop-foto.jpgBerbec

Prezenta Lunii in Rac ii face pe Berbeci sa graviteze astazi in jurul problemelor domestice. Berbecii pot fi interesati de achizitia unui bun sau de restabilirea unor bune raporturi de familie. Acesti nativi sunt astazi foarte saritori, pregatiti sa ii ajute pe cei dragi. In special parintii sau cineva mai in varsta ar putea apela astazi la serviciile lor. Aceasta deschidere a Berbecilor este de bun augur, poate fi pentru ei o zi in care sa se impace cu situatia de acasa si, implicit, cu anumiti membri ai familiei, mai ales daca in ultima vreme au existat turbulente.

Taur

Taurii au astazi o minte sclipitoare. Luna in Rac frumos aspectata le transmite intuitii si le da o capacitate de exprimare a unor idei originale. Practic, Taurii pot fi astazi un canal prin care curg informatii dintre cele mai constructive. Gandirea lor este aproape futurista, ei se detaseaza usor de trecut si se concentreaza pe ceea ce are sa vina de acum inainte. Taurii ar trebui sa fie astazi foarte receptivi la orice mesaj primit, pentru ca nu se stie de unde ar putea sa rasara o posibilitate de a remodela viitorul.

Gemeni

Gemenii nu sunt astazi doar inspirati, ci si pragmatici. Luna in sectorul banilor ii incita astazi la descoperirea unor noi surse de venit. Iar Gemenii nu se gandesc doar la chilipiruri. Ei percep lucrurile pe picior mare si pe termen lung. Prin urmare, Gemenii ar putea atrage astazi oameni care sa le fie pe viitor utili in demararea unor proiecte, ce ar putea include schimbarea locului de munca sau chiar reorientarea profesionala. Gemenii care au un talent special s-ar putea gandi astazi ca e timpul sa faca si bani de pe urma lui.

Rac

Racii ar trebui sa jubileze astazi. Ei nici nu ar trebui sa se gandeasca de unde le vine starea lor de efervescenta, care ar putea sa li se para ciudata. Cu Luna in domiciliu, la ei acasa, Racii sunt practic oamenii zilei, mereu la momentul potrivit, cu solutii pentru orice. Situatii care li se pareau imposibile pot da semne de ameliorare, pot sa dispara blocaje, pot sa le vina idei dintre cele mai inspirate. Racii pot astazi sa vada lumea prin alti ochi, mult mai optimisti, si sa conceapa viitorul in culori mult mai deschise.

Leu

Leii sunt astazi oameni de pus la rana. Luna in Rac ii face pe acesti nativi extrem de sensibili la nevoile celor din jur. Oricine solicita astazi un sfat, o vorba buna, un serviciu de la un Leu, are sanse maxime sa-l obtina indoit. Leii se pot da astazi peste cap ca sa le fie bine celorlalti. O zi a daruirii, a devotamentului, care contabilizeaza un volum de bine ce se va intoarce negresit in favoarea lor. Deocamdata, e timpul ca Leii sa-si faca un cont la banca din cer. Si, daca sunt cuminti, poate ridica o dobanda chiar astazi, sub forma unui avantaj nesperat.

Fecioara

Iata o zodie care nu are astazi timp sa respire. Si nu pentru ca nu vrea ea, ci pentru ca ceilalti nu o lasa. Prieteni, cunostinte, oameni noi ii solicita astazi pe nativii Fecioara pana la epuizare. Este o zi a socializarii, in care Fecioarele trebuie sa isi asume pozitia daca nu de conducator, macar de coordonator in cadrul unui grup. Orice Fecioara s-ar putea trezi in fata organizarii unui eveniment, fie el cat de neinsemnat, cu voia sau fara voia lor. In plus, Fecioarele sar astazi in apararea unor interese, sustinand drepturile unei categorii sociale sau ale colegilor de breasla. Fecioarele sunt nevoite sa isi asume astazi rolul de purtator de cuvant sau de lideri de sindicat.

Balanta

Luna in Rac bine sustinuta de Jupiter si Uranus le poate relansa astazi pe Balante pe linie profesionala. La serviciu, Balantele au numai de castigat de pe urma unui concurs de imprejurari. Poate pleaca cineva si Balantele primesc un post mai bun, daca nu macar un birou mai nou sau un loc intr-o zona mai bine luminata. Un avantaj cat de mic le aduce astazi Balantelor zambetul pe buze. Se reasaza cumva lucrurile in cariera, iar Balantele au numai de castigat. Acesti nativi se bucura de protectie "de sus", nu doar de la sefi, ci si de la Divinitate. Lucrurile se pot aranja astazi mai bine decat sperau.

Scorpion

Nevoia de afirmare a Scorpionilor ar putea fi astazi pe deplin satisfacuta. Se poate genera un context care sa puna in valoare calitatile unice ale acestor nativi. Sunt astazi sarcini pe care numai un Scorpion le poate rezolva, iar beneficiile de imagine pentru acesti nativi sunt incalculabile. E obligatoriu ca Scorpionii sa-si tina astazi totusi orgoliul in frau, sa ramana modesti si sa multumeasca pentru ceea ce li se intampla (colegilor, familiei, lui Dumnezeu). De asemenea, Racii care vorbesc astazi limbi straine sau care poarta corespondenta cu persoane aflate la mare distanta pot primi informatii pretioase si aprobari pe care le asteptau.

Sagetator

Desi Soarele nu este inca in zodia Sagetatorului si niciun Sagetator nu isi sarbatoreste ziua de nastere, astazi am putea sa asistam la o avanpremiera sau, daca vreti, o repetitie inaintea evenimentului. Sagetatorii au toate sansele sa primeasca astazi ceva: un cadou, un serviciu, un favor, o inlesnire, o aprobare. Daca e vorba de bani, Sagetatorii sunt din nou avantajati. E adevarat, mai ales daca lucreaza cu banii altora, Sagetatorii au astazi cele mai bune idei ca sa-i sporeasca. Dar si in plan personal, Sagetatorii ar putea sa regleze astazi niste conturi cu o banca sau cu o institutie financiara. In orice caz, reactia Sagetatorilor in fata cuiva care le ofera ceva ar putea fi astazi: "Pentru mine?! Dar cu ce ocazie?"

Capricorn

Pentru Capricorni, se anunta o zi a succesului in relatii. Cu Luna in Rac in trigon cu Jupiter si Uranus, Capricornii ar trebui sa redescopere armonia sub toate formele ei de colaborare. Partenerii Capricornilor ar putea fi surprinsi astazi de efuziunile sentimentale ale acestor nativi, care parca se comporta ca la inceputul iubirii dintre ei. De asemenea, partenerii de afaceri si colaboratorii Capricornilor simt astazi la acest nativ entuziasmul de la inceputul demararii proiectului. Capricornii pot fi astazi adorabili prin prestatia lor, prin discursul surprinzator de conciliant si prin puterea lor de convingere. Foarte abili, Capricornii vor reusi sa ii aduca astazi pe ceilalti acolo unde isi doresc ei.

Varsator

Pentru Varsatori, volumul de munca nu prea e pus in primejdie. Insa astazi, Varsatorii pot constata ca munca e la fel de multa, insa si ca n-a fost de mult atat de placuta. Varsatorii muncesc acum cu spor, dar sunt si total implicati in ceea ce fac, mai mult chiar, resimt o satisfactie, o bucurie interioara. In plus, ceea ce este foarte important, Varsatorii pot sa puna astazi bazele unor raporturi profesionale care sa le aduca bani. Pentru ca ei au idei nastrusnice de a-si spori finantele, reusesc sa atraga situatii, oameni si cereri care le promit fonduri consistente. In sinteza, celelalte zodii au de invatat astazi de la Varsatori trei lucruri despre munca. Cum e sa muncesti: mult, cu drag si cu folos.

Pesti

Luna in Rac formeaza trigoane armonioase cu Jupiter si cu Uranus din Pesti. Evident, aspectele sunt de bun augur pentru acesti nativi. In primul rand, Pestii sunt tentati sa faca astazi doar ceea ce le spune inima. Ei presteaza cel mai bine orice activitate care ii inspira sau care ii pasioneaza. Ei sunt dispusi astazi sa lase deoparte orice alta prioritate pentru a se ocupa doar de ceea ce le face placere. In acest context astral, chiar ar fi indicat ca Pestii sa se abandoneze astazi unui hobby, unui program artistic sau unei cure de divertisment. Ei trebuie sa faca astazi ceva prin care sa redescopere bucuria de a trai. Ca bonus, Pestii pot sa gaseasca astazi noi punti de legatura care sa ii conduca spre sufletul persoanei iubite sau al copiilor.

Sursa: http://www.astrocafe.ro/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii