Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:55 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 26 octombrie 2010

ro

26 Oct, 2010 11:56 1095 Marime text

Berbec

Energia mentala este astazi la cote inalte, astfel ca te poti ocupa cu succes de activitati intelectuale sau poti obtine rezultatele dorite in urma unor discutii si intalniri. De asemenea, astazi poti programa si intreprinde deplasari care iti aduc beneficii sau te apropii de concretizarea unui contract. In orice caz, te simti puternic, esti extrem de tenace, stii sa-ti manifesti autoritatea, astfel incat sa primesti ce ti se cuvine. Noi castiguri financiare si materiale sunt posibile, prin ascensiune profesionala.

Taur

Luna prezenta in Gemeni activeaza zona banilor si resurselor materiale. Aspectele sunt frumoase, Luna trimite raze benefice catre zona muncii, semn ca astazi reusesti sa fii eficient, organizat si orientat spre rezultate concrete la locul de munca. De altfel, se pare ca munca iti este rasplatita cum se cuvine, fiind posibil si un castig material. In alta ordine de idei, segmentul parteneriatelor si relatiilor in general este foarte puternic si vorbeste despre multe dezvaluiri, destainuiri, deconspirari. Este momentul adevarului si deciziilor ferme, pentru multe relatii din viata ta.

Gemeni

Esti avantajat de prezenta Lunii in zodia ta, care iti confera energie, ingeniozitate, prezenta de spirit. Este o zi axata pe creativitate, mai ales daca lucrezi intr-un domeniu artistic. Pe de alta parte, in aceasta perioada, segmentul muncii este foarte activ, cu marcaj pe Scorpion, si e posibil ca acolo sa apara tot felul de tensiuni, invidii, intrigi. Totodata insa, ai si avantajul unei forte extraordinare de a schimba lucrurile si de a obtine rezultate foarte bune, oglindite si in castiguri materiale. Totul este sa nu dai apa la moara celor cu intentii mai putin generoase.

Rac

O zi potrivita mai degraba introspectiei si autoanalizei, decat actiunii concrete, avand in vedere ca Luna este plasata intr-o zona a discretiei. Cu alte cuvinte, e foarte bine ca astazi sa faci un pas inapoi si sa privesti tot contextul actual al vietii tale de pe margine, ca si cand ai fi spectator. In felul acesta, vei putea stabili urmatorii pasi, mai ales ca urmeaza o perioada extrem de activa din punct de vedere profesional.


Leu

O zi activa si interesanta, sub aspectul relatiilor sociale. Este posibil sa-ti fie lansate tot felul de invitatii sau propuneri, si e bine sa le accepti, pentru ca ai ocazia sa-ti faci noi cunostinte si sa afli noi informatii extrem de valoroase. Totusi, evita discutiile despre bani sau afacerile cu prietenii. In alta ordine de idei, te afli intr-o perioada activa din punct de vedere familial, ceea ce inseamna ca, fie doresti sa faci schimbari de decor, fie simti nevoia sa lamuresti unele lucruri cu membrii familiei.

Fecioara

Luna plasata in Gemeni, in zona puterii, este de bun augur pentru demersuri legate de afirmare profesionala. Discutiile cu sefii sau cu alte persoane cu autoritate sunt binevenite, mai ales daca ti-ai propus sa-ti argumentezi ideile sau sa ceri niste drepturi, eventual materiale, care crezi ca ti se cuvin. In plus, in aceasta perioada, ajung la tine tot felul de informatii si adevaruri despre oameni din viata ta, iar in urma acestora, e posibil sa-ti schimbi atitudinea fata de acestia.

Balanta

Pozitia Lunii in Gemeni este de bun augur pentru tine, pentru ca iti confera luciditate, capacitatea de a rezolva foarte repede tot felul de probleme administrative si de a obtine informatiile si documentele de care ai nevoie. Ai trecere in fata persoanelor oficiale, deschisi usor orice usa si, mai mult decat atat, iti este stimulata setea de cunoastere si evolutie in toate sensurile. Insa cel mai activ sector al acestei perioade ramane totui cel financiar, unde ai sansa sa recuperezi niste bani, sa faci schimbarile de rigoare in unele strategii de investitii, sa-ti revizuiesti prioritatile.

Scorpion

Cu nu mai putin de patru planete in Scorpion, se poate spune ca esti vedeta zodiacului, in aceasta perioada. Desi tinzi sa pui o presiune uriasa pe tine, este totusi o perioada favorabila, in care te poti redescoperi, si in care iti apar in cale experientele necesare pentru a-ti constientiza puterea interioara. Este perioada marilor revelatii, dar si a initiativelor curajoase. Iar astazi, Luna in Gemeni, te ajuta sa identifici noi surse de castig in exteriorul tau sau sa afli noi raspunsuri pretioase, prin cercetari metafizice sau esoterice.

Sagetator

O zi in care relatiile sociale si parteneriatele sunt in prim plan. Ai sansa sa lamuresti niste neintelegeri, sa discuti termenii unei colaborari, sa stabilesti niste coordonate clare si pe termen lung, de functionare a unor relatii. Sfatul unui prieten mai in varsta se poate dovedi foarte util, mai ales daca ai de luat o decizie importanta. De asemenea, astazi poti cunoaste o persoana cu statut social important sau cu experienta vasta, care va juca rol de sustinator in proiectele tale.

Capricorn

O zi favorabila activitatilor profesionale, exprimarii ideilor in fata sefilor, rezolvarii unor probleme restante sau finalizarii unor sarcini pe care le-ai tot amanat. Cert este ca astazi te poti bucura de recunoasterea rezultatelor tale si chiar de o propunere sau o promisiune de avansare. In schimb, in zona prietenilor, inca exista furtuni, in sensul ca apar informatii noi, descoperi adevaratul caracter al unor persoane din anturaj, ceea ce te ambitioneaza din ce in ce mai mult sa faci ordine, sa spui pe sleau ce ai de spus, sa indepartezi din viata ta relatiile toxice.

Varsator

Luna este plasata intr-o zona a creativitatii si expresiei de sine, conferindu-ti inspiratie si idei ingenioase. De altfel, ca orice Varsator care se respecta, astazi iti este gandul la viitor, mai bine zis la viitorul unei relatii. Si s-ar putea sa faci niste planuri cu persoana iubita, in urma primirii unor vesti si aflarii unor informatii. Pe de alta parte, este un moment bun pentru a-ti face auzite ideile si filozofia de viata. Nu ar fi exclus ca experientele din aceasta perioada sa te faca sa faci o schimbare in plan profesional.

Pesti

Luna plasata in Gemeni, in zona caminului si familiei, anunta discutii cu cei dragi, pe marginea unor investitii sau administrarii bugetului in general. Este momentul sa iei niste masuri pentru obtinerea unei stabilitati materiale si financiare, de aceea, e posibil sa reduci niste cheltuieli sau sa renunti la niste planuri mai vechi de investitii. Oricum, este o zi favorabila tuturor activitatilor familiale sau celor care vizeaza caminul.

Sursa: Astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii