Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:59 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 25 februarie 2011

ro

25 Feb, 2011 11:51 1532 Marime text
zodiac2g35.jpg

Berbec

Astazi s-ar putea sa nu vezi, sa nu auzi si sa o tii numai pe a ta. Cu Jupiter in careu cu Pluto, risti sa devii fanatic in ceea ce priveste anumite opinii si principii de viata, asa ca ar fi indicat sa faci tot posibilul sa te deschizi si spre ceilalti. Altfel, lasi impresia ca nu te intereseaza decat propria persoana si propriile interese. Conjunctia dintre Soare si Mercur se produce tot azi in zona izolarii si a devotamentului fata de ceilalti, asa ca ai in tine puterea de a renunta la egocentrism. Luna in Sagetator iti aduce informatii noi, sanse de a calatori si de a tine legatura cu persoane aflate la distanta.

Taur

Conjunctia Soare - Mercur te arunca astazi intr-un grup de prieteni sau in mijlocul unui eveniment social. Ai multe informatii de aflat si de intors pe toate partile. De unde nici nu te asteptai, se pot arata la orizont proiecte de viitor cu baiate lunga. Pe de alta parte, cuadratura dintre Jupiter si Pluto atrage atentia asupra unor mici enervari cauzate de vesti nu tocmai placute pe care le interceptezi. Incearca sa ramai detasat daca nu vrei sa te alegi cu dureri de cap! Luna in Sagetator iti poate deschide usa unor avantaje nesperate, asa ca fii recunoscator pentru tot ceea ce primesti azi!

Gemeni

Te poti intalni astazi cu sansa de a progresa in cariera. Conjunctia Soare - Mercur se produce in zona puterii si a imaginii sociale. Esti luat in clacul, se discuta despre rolul si locul tau. Nu e cazul sa ramai pasvi, asa ca daca esti invitat la discutii, nu sta deoparte! Poti prinde azi din zbor o oportunitate. E posibil ca evenimentele sa se concretizeze totusi intr-o alta forma decat sperai. Trebuie sa te adaptezi din mers, ceea ce nu ar trebui sa iti puna probleme. Luna in Sagetator arata ca poti conta pe sprijinul partenerului de viata. Este o zi favorabila colaborarilor la orice nivel, cu conditia sa renunti la rigiditate.

Rac

Luna in Sagetator anunta o implicare totala in activitatile profesionale. E posibil sa fii nevoita sa te dedici activitatilor de rutina, fara sa te uiti in stanga sau in dreapta. Asa ca nu uita sa-ti faci totusi stimp si pentru tine, dar si pentru ceilalti. Partenerul de viata, indeosebi, s-ar putea sa aiba nevoie mai mult decat oricand de atentia ta. Incerca sa-l asculti, fara sa iti reversi asupra sa nemultumirile personale! Conjunctia dintre Soare si Mercur iti poate deschide mintea intr-o anumita privinta. S-ar putea sa iti modifici radical opinia fata de un eveniment sau fata de niste persoane.

Leu

Soarele in conjunctie cu Mercur in zona misterelor si a cercetarii spirituale face din tine astazi un detectiv cu diploma. Nu poti sa te abtii si sa rascolesti anumite lucruri si informatii. Mai mult, s-ar putea sa iti faca o placere sadica sa rasucesti cutitul intr-o rana. E posibil sa vrei sa demonstrezi ceva si sa reusesti, numai ca pretul de platit ar putea fi stricarea unor relatii profesionale sau chiar sanatatea. De aceea, e bine sa te gandesti ca unele lucruri e mai bine sa nu le stii. Luna in Sagetator iti indreapta atentia spre segmentul iubirii si al copiilor, de unde sunt de asteptat azi cele mai mari satisfactii.

Fecioara

Conjunctia Soare - Mercur in zona relatiilor te transforma astazi intr-o persoana destul de pedanta si de didactica. Parca vrei ca fiecare sa stea cuminte in banca lui si sa ia seama la vorbele tale. E posibil sa ai si dreptate, insa totul depinde de modul in care stii sa pui problema! Fii diplomat, pentru ca altfel risti sa starnesti rivalitati. Mai ales persoana iubita si copiii s-ar putea sa aiba ceva de comentat in legatura cu autoritatea ta si cu aerul usor superior. E o zi in care modestia ar trebui sa-ti guverneze gesturile si vorbele. Este singura cale de a mentine un echilibru domestic, destul de fragil astazi.

Balanta

Destul de complicate par astazi relatiile de familie. In acest context, am putea spune ca indicat ar fi sa stai cat mai putin pe acasa, pentru ca partenerul de viata risca sa devina din senin tinta atacutilor tale. Sau poate el are sa-ti reproseze niste imprudente pe care le-ai facut, eventual de natura financiara. Conjunctia Soare - Marte in Pesti arunca in schimb o lumina favorabila asupra vietii profesionale, cu mentiunea ca si la serviciu ar trebui sa fii mai putin pretentios, critic si autoritar! Spre seara Luna, care il aspecteaza pe Saturn printr-un sextil, te face mai dulce la vorba si s-ar putea sa te scoata din casa.

Scorpion

Astazi s-ar putea sa il iei pe "nu" in brate, asa ca e nevoie in primul rand sa te deschizi la mesajele venite din partea celorlalti. Careul dintre Pluo si Jupiter iti poate da o intransigenta incurabila. Aceasta rigiditate exagerata care trebuie depasita, pe de o parte iti poate deteriora raporturile profesionale, iar pe de alta parte iti poate da probleme de santatate (dureri de cap, de oase, stari de anchilozare, din cauza incapatanarii tale de a te mentine o pozitie cu orice pret). Ai insa mai multa putere de convingere cu persoana iubita si cu copiii, pe care reusesti sa ii sensibilizezi. Luna in Sagetator arata si probabilitatea de a face niste cheltuieli de rezistenta absolut necesare.

Sagetator

Luna este in zodia ta, insa nu are timp sa te bucure si sa iti aduca o stare de confort interior decat spre seara, cand face sextil cu Saturn. Un eveniment social, o intalnire cu prietenii te pot scoate dintr-o stare nu tocmai relaxata. De vina este careul dintre Pluto si Jupiter, care iti aduce dificultati in viata de cuplu cauzate de situatia financiara precara, de niste investitii neinspirate sau de cheltuieli nechibzuite. Practic, simti ca platesti acum niste polite ale unor decizii din trecut. Este indicat sa te consulti cu familia asupra framantarilor si deciziilor tale, pentru ca vei gasi intelegere si sprijin.

Capricorn

S-ar putea sa fii astazi acuzat de insensibilitate, s-ar putea sa ti se spuna ca ai o inima de piatra. De ce? Careul dintre Pluto si Jupiter iti da o incrancenare iesita din comun si te face intolerant. Daca ti-a intrat cineva pe invers, cu atat mai mult cu cat e vorba de o ruda, atunci poti sa tai in carne vie. Esti predispus la decizii radicale privind oamenii si conditiile de locuit. Poti scoate definitiv ceva sau pe cineva din sufletul tau. Conjunctia Soare - Mercur favorizeaza insa comunicarea, asa ca ar fi bine sa nu tii nimic in tine si sa te deschizi. In rest, e o zi buna pentru deplasari, pentru tranzactii comerciale si pentru semnarea de acte.

Varsator

Tu esti prins astazi intr-un vartej astral. Parca nu esti direct implicat, insa esti luat pe sus de ceea ce se intampla in jurul tau. Ba chiar unii ar putea sa te socoteasca "tap ispasitor", risti sa fii omul nepotrivit la locul nepotrivit. Cum s-ar spune, astazi s-ar putea "sa pici ca musca-n lapte" intr-un conflict. E bine sa lasi totusi vorbele sa treaca pe la urechea ta si sa nu dai curs provocarilor. Mai ales ca ai si un prilej de satisfactie. Banii pot trage la tine si poti purta astazi o discutie despre oportunitatea de a-ti spori veniturile.

Pesti

Conjunctia dintre Soare si Mercur are loc astazi in zodia ta si iti sporeste increderea in tine. Mai ales exprimarea este potentata, prin urmare ar trebui sa fii atent sa nu acaparezi chiar orice discutie. Totusi, daca tot vorbesti mult, e bine sa te plangi si sa te victimizezi cat mai putin, pentru ca vei fi tentat sa-i coplesesti pe ceilalti cu problemele tale, mai ales daca ele sunt de natura financiara. S-ar putea sa primesti chiar riposta din partea unor prieteni, Mai mult, s-ar putea sa incetezi definitiv anumite relatii din cauza unor promisiuni sau datorii neonorate . E bine sa te concentrezi astazi pe latura ta creativa, optimista si pe ceea ce ai de daruit celorlalti.

Sursa: www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii