Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:38 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 22 octombrie 2010

ro

22 Oct, 2010 11:48 1174 Marime text

Berbec

Cu Luna la tine acasa, ar trebui sa te simti bine si sa ai chef de viata. Si totusi, cuadratura pe care Marte o face cu Neptun s-ar putea sa te afecteze mai mult decat iti poti da seama. La nivel subconstient, exista o serie de nemultumiri pe care nu indraznesti sa le privesti in fata. De aceea, ar fi bine sa fii sincer cu tine insuti si sa vezi care dintre planurile pe care ti le-ai propus sunt utopice. Este o zi in care iti poti recunoaste limitele si te poti impaca cu o situatie care, deocamdata, este in afara puterii tale de materializare.

Taur

Astazi, pentru tine continua etapa de analiza in care ai intrat de ieri. Este o zi in care te poti reorganiza, in care poti trage aer in piept si iti poti lua elan. Abia de maine incolo poti pune in aplicare ceea ce “clocesti” astazi. Mai mult, e posibil sa tragi niste concluzii seriose in ceea ce priveste partenerul de viata sau un colaborator. Iti dai seama ca ambitiile voastre nu converg si ca anumite interese nu se nimeresc pe aceeasi lungime de unda. Ar fi bine ca, pana la finalul zilei de azi, sa iti ajustezi anumite asteptari pe care le ai de la ceilalti.

Gemeni

Pentru tine se arata o zi destul de plina in ceea ce priveste planurile de viitor. E adevarat, poate fi si o zi in care te apuci sa visezi cu ochii deschisi. Mai grav e ca starea de reverie te poate cuprinde si la serviciu. In casa muncii, Marte afectat de Neptun te poate face neatent sau iti poate induce o stare de crunta delasare. Cel mai intelept ar fi sa amani efectuarea sarcinilor care implica precizie si atentie la detalii. Capacitatea ta de concentrare este minima si nu ar fi exclus sa apara mici brese in imunitate. Fereste-te de virusi, esti destul de sensibil astazi!

Rac

Luna in Berbec iti da un imbold sa te afirmi. Cumva, simti nevoia sa iesi la rampa. In plan social, de altfel, lucrurile pot sa decurga astazi normal. In relatia cu sefii sau cu autoritatile in general, reusesti sa te pui in valoare. Mai periclitata este relatia cu persoana iubita sau cu copiii. Exista niste lucruri nespuse care s-ar putea sa iasa la iveala. Exista niste nemultumiri care fierb si pe care nu le mai poti tine in tine. S-ar putea sa-ti fie greu sa iti tii sentimentele sub control, dar va trebui sa incerci. Straduieste-te sa intelegi si punctul de vedere al celuilalt, fara sa pleci de la premisa ca numai tu ai dreptate!


Leu

Ziua de astazi te desprinde cumva de preocuparile curente. Este o zi a filosofarii, a cautarii idealurilor superioare. Este o zi in care iti reevaluezi convingerile si in care poti privi realitatea drept in fata. S-ar putea sa constati ca multi oameni nu sunt asa cum credeai si ca multe lucruri stau altfel decat aveai tu impresia. In problemele de familie, ar trebui sa te implici cat mai putin posibil. Esti la o cota de maxima subiectivitate si nu vei dori decat sa iti impui punctul tau de vedere, indiferent de sentimentele celorlalti. Asadar, daca cineva de acasa iti cere ajutorul, sprijina-l, dar nu te oferi sa te dai cu parerea daca nu esti intrebat. Accepta deciziile celorlalti!

Fecioara

O zi potrivita pentru investigatie psiohologica si pentru cautari spirituale. Vei dori probabil sa te cunosti mai bine pe tine insuti, sa te intelegi si sa faci niste corelatii in viata ta. E o zi foarte buna pentru cercetare, pentru lectura sau pentru a apela la un specialist care sa te ajute sa iti explorezi personalitatea. In plan concret, mare grija astazi la acte, facturi, corespondenta! Se pot strecura mici greseli care te pot costa pe viitor. Asa ca uita-te bine inainte sa iti pui semnatura pe un document si citeste de doua ori o scrisoare sau un mail inainte de expediere. Mesajul tau ar putea fi inteles gresit, asa ca ar fi bine sa elimini din start ambiguitatile.

Balanta

Luna in Casa parteneriatelor te urca astazi pe un val de popularitate. Oriunde te-ai afla si oriunde ai merge, esti intampinat cu simpatie, cu deschidere si cu o vorba buna. Reusesti sa starnesti reactii pozitive prin simpla ta prezenta, fara sa faci ceva anume. Daca vrei sa mentii aceasta stare de bine generata de integrarea sociala fara probleme, ar fi indicat sa nu te gandesti la bani. Lasa grijile pentru alta data! Nu e o zi buna pentru vreun bilant contabil sau pentru intocmirea si administrarea bugetului personal. Decat sa te enervezi sau sa te deprimi, mai bine ignora chestiunile financiare, pentru ca ai tendinta de a vedea situatia mai dramatica decat este.

Scorpion

Astazi, e posibil sa ai o zi epuizanta. In primul rand, iti dai seama ca sunt chestiuni de rutina nerezolvate si te hotarasti sa pui lucrurile la punct. Ai atat rabdarea, cat si atentia necesara. In al doilea rand, insa, te implici mai mult decat e cazul. S-ar putea sa pui mult prea multa presiune pe ceilalti si sa devii chiar cicalitor. La serviciu, colegii s-ar putea simti de-a dreptul sufocati de excesul tau de zel. Abtine-te de la reprosuri de genul “Daca eu pot, tu de ce nu poti?”. Rezervele de energie sunt impartite astazi inegal si se pare ca Scorpionul a acaparat mare parte dintre ele. Intelege ca nativii celorlalte zodii sunt mai putin vitalizati decat tine. Exceptie face, desigur, cazul in care ai de colaborat cu un alt Scorpion. Uita-te bine la cum se manifesta el ca sa te vezi pe tine!

Sagetator

Pentru tine, se anunta o zi in care nu prea vrei sa ai de a face cu nimeni. Mai direct, nu prea ai chef de nimic. Simti ca prezenta ta ar putea cauza dezechilibre, asa ca preferi sa stai mai mult retras in coltul tau. Cei care lucreaza pe cont propriu sunt de altfel avantajati. Interactiunea cu ceilalti nu e azi punctul forte al Sagetatorilor. Pe de alta parte, s-ar putea sa experimentezi un sentiment de singuratate. Incearca pe cat posibil sa te abati de la gandul ca nimeni nu te intelege sau ca nu exista nimeni compatibil cu tine. Daca astazi iti bate la usa aerul de victimizare, nu-i deschide!

Capricorn

Familia iti absoarbe astazi, se pare, toate energiile. Esti devotat, gata sa-i multumesti pe cei de acasa, sa le asiguri bunul trai, sa te dedici indatoririlor casnice. Sunt reparatii de facut, trebuie gatita mancare, curatenia te asteapta. S-ar putea ca numai asta sa fie astazi in mintea ta. Mai mult, ai puterea de a te detasa de concret si de a te proiecta in viitor. In activitatea ta de azi, s-ar putea sa te izbesti de niste neajunsuri. Iti mai trebuie un obiect, o piesa de mobilier, ceva prin casa, in orice caz. Si s-ar putea sa iti dai seama ca, deocamdata, nu iti permiti. In loc sa iti faci griji ca nu ai suficienti bani pentru investitii in urmatoarele saptamani, mai bine lasa-ti creativitatea sa se manifeste! Fii mandru de capacitatea ta de improvizatie!

Varsator

Cuvintele tasnesc astazi din tine ca dintr-un izvor. Chiar daca nu vorbesti mult, cu siguranta porti o corespondenta scrisa intensa ori scrii pur si simplu. E o zi foarte activa pentru cei ce activeaza in media sau care, prin natura meseriei lor, trebuie sa se exprime, sa argumenteze si sa se deplaseze. Daca ai de facut niste drumuri, ar fi bine sa nu le mai amani. In plan social, nu este insa o zi a relationarii, ci mai degraba a actiunilor intreprinse pe cont propriu. Asa ca stabileste-ti singur agenda de lucru si respect-o pas cu pas, fara sa te bazezi pe ceilalti. Este o zi in care reusita vine pe cont propriu. Iti poti manifesta astazi din plin independenta si spiritul de initiativa.

Pesti

O zi destul de ciudata pentru tine, cu fluctuatii financiare previzibile. Si nu e vorba de banii din buzunar, caci aceia se pot numara, suma nu e nici mai mare nici mai mica, stii exact pe ce te bazezi. Problema e ce faci cu ei sau, mai precis, ce gandesti tu despre banii tai. De exemplu, s-ar putea ca un obiect ieftin, de care ai nevoie, sa ti se para scump si sa nu fii dispus sa intri la cheltuiala. In schimb, ceva absolut inutil, dar care indeplineste poate o functie extetica, cu un pret nerezonabil, sa ti se para numai bun de cumparat. Asadar, se anunta o zi destul de extravaganta, prin urmare ar trebui sa faci tot posibilul sa stai departe de tentatii!

Sursa: Astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii