Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:36 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 20 octombrie 2010

ro

20 Oct, 2010 11:38 1727 Marime text

Berbec

Ziua de astazi poate fi dedicata de Berbeci celorlalti. Pana dupa-amiaza, parca toata lumea are cate ceva de cerut de la ei. Berbecii vor fi dispusi sa raspunda solicitarilor, Luna in Pesti facandu-i extrem de caritabili. E drept, in anumite situatii, s-ar putea sa nu aiba incotro. Circumstante exterioare le pot forta mana. Seara, Luna ii dinamizeaza la maxim pe nativii acestei zodii, pentru ca isi incepe mersul prin zodia lor. Mai instinctuali, Berbecii s-ar putea sa aiba ei anumite pretentii. Asa ca, de la sprijinul neconditionat pe care il ofera, intorc roata si se transforma in solicitanti.

Taur

Pentru Tauri se arata o zi de o rara jovialitate. Taurii pot sa-i insufleteasca pe toti cei din jurul lor. Taurii pot genera astazi idei, pot starni controverse, pot sa stea la baza unor rasturnari de situatie. Ziua se poate dovedi inspirata pentru Taurii care au de luat o decizie de care atarna viitorul lor. Seara, cu Luna in casa izolarii, Taurii prefera sa faca un pas inapoi si sa se autoanalizeze. Oare au spus ce trebuie? Oare gandirea lor a fost la inaltime? Procesele de constiinta ii pot face irascibili, de aceea e bine ca Taurii sa nu se prea implice in activitati sociale.

Gemeni

Foarte frumoasa zi pentru Gemenii care si-au propus sa faca un salt in ochii celorlalti. Luna din Pesti in conjunctie cu Jupiter si Uranus le poate crea contexte neprevazute de afirmare. Gemenii pot sa fie oameni cheie care sa gaseasca solutii originale pentru orice problema. Ei isi pot dovedi din plin creativitatea si ingeniozitatea. Pe seara, Luna trece in Berbec si le schimba dispozitia. Cuadratura cu Pluto le aduce o usoara irascibilitate. S-ar putea sa nu vina niste vesti mult asteptate legate de bani si imprumuturi. Poate fi insa o seara eficienta pentru cei care isi dedica timpul autocunoasterii si revelatiilor de natura spirituala.

Rac

Racii ar putea simti astazi ca au prins aripi. Aspectele pe care le face Luna au darul de a le largi orizontul. Racii pot vedea astazi solutii acolo unde nu mai concepeau vreo iesire. Este ca si cum Racilor li s-ar mai deschide un ochi cu care vad realitatea dintr-o perspectiva complet nebanuita. Seara, Luna intra in Berbec si arunca o cuadratura spre Pluto. Racii pot fi foarte categorici in privinta situatiei lor profesionale. Unii se pot trezi ca intra in conflict cu autoritatile sau cu sefii. Sinceritatea Racilor poate fi mult prea taioasa, asa ca impulsivitatea se impune a fi domolita.

Leu

Pana dupa-amiaza, Leii au in fata o zi plina de inspiratie. Ei atrag in viata lor oameni care ii stimuleaza, care apar in viata lor la momentul oportun, care creeaza pentru ei contexte favorabile. Mai mult, parca toata lumea are o atitudine protectoare cu Leii, care pot fi "dadaciti", "cocolositi". Seara, cu Luna in Berbec, relatiile se dinamizeaza. Leii pot fi pusi in situatia de a polemiza, de a veni cu argumente pentru a-si sprijini punctul de vedere. Dezbaterile de principii pot naste idei foarte productive care sa le aduca Leilor o buna imagine personala mai ales in cercul profesional.

Fecioara

O zi a independentei pentru Fecioare. Luna in zodia opusa in conjunctie cu Jupiter si Uranus le face pe Fecioare foarte imprevizibile in relatiile cu partenerii de orice fel. Ele sunt de nerecunoscut, nu se jeneaza sa dea replica si sa-i lase pe ceilalti cu gura cascata. Combative, Fecioarele nu se vor lasa astazi ademenite in discutii neterminate, dorind sa puna punctul pe "i". Seara, cand Luna se muta in Berbec, Fecioarele se pot detasa de planul cotidian, preferand sa se preocupe de autodezvoltare, de latura spirituala si psihica a vietii. Fecioarele vor incerca sa faca niste corelatii si sa inteleaga ce se ascunde in spatele motivatiilor fiecarei persoane care vine in contact cu ea.

Balanta

Zodia Balantei da astazi cei mai zburdalnici colegi la locul de munca. Nu se poate compara nimeni astazi cu un nativ Balanta, inspirat, versatil, ager, dispus sa-si asume nu doar sarcinile personale, ci si pe ale celorlalti. La sfarsitul zilei d emunca, Balantele vor fi facut cuceriri si vor fi lasat sefilor o impresie care va conta, poate chiar cat de curand. Seara, Balantele au insa de facut fata cuadraturii dintre Luna si Pluto. Pe cat de eficiente si de binedispuse au fost la serviciu, Balantele s-ar putea sa se izbeasca acasa de o alta realitate. Ele s-ar putea sa lase deoparte diplomatia pentru a face niste observatii si a trasa niste limite.

Scorpion

Foarte dragastosi Scorpionii astazi! Partenerii lor de viata si copiii ar putea ramane chiar perplecsi in fata efuziunilor sentimentale. Scorpionii vor sa arate ca le pasa, ca iubesc, ca ar face orice sa le fie bine persoanelor la care tin cel mai mult pe lume. Darurile facute acum de Scorpioni ar putea sa joace insa si rolul de "cal troian", pentru ca unii nativi, cu siguranta, eu ei si niste intentii ascunse. Unele dintre ele se pot deconspira chiar pe seara, cand Luna din Berbec ii face pe unii Scorpioni sa ceara diverse favoruri. Atentie in trafic pentru Scorpioni! De asemenea, cei care au de mers pe la ghisee, sa se inarmeze cu rabdare, pentru ca ar putea da peste niste usi inchise!a niste limite.

Sagetator

Ziua de astazi ii poate detasa pe Sagetatori de chestiunile curente. Parca planurile familiei sau chestiunile de rutina zilnica ii intereseaza mai putin. Mintea Sagetatorilor rataceste in alta parte. Multi dintre ei vor dori sa se debaraseze putin de obligatii si indatoriri, preferand sa plece, de pilda, singuri la cumparaturi, sa se vada cu cineva fara ca sotul/ sotia sa fie de fata, sa uite pentru cateva ore chiar de copii. Seara, cu Luna in Berbec, Sagetatorii ar putea sa aiba remuscari legate de aceasta dorinta de escapada, care poate sa ramana insa doar la nivel de proiect nefinalizat. Prin urmare, Sagetatorii vor dori sa se recompenseze fata de persoana iubita si fata de copii cu atentii si daruri care sa le dovedeasca afectiunea.

Capricorn

De mult n-au mai avut Capricornii o zi atat de activa! Luna in Pesti conjuncta cu Jupiter si Uranus le da o verva de nepotolit. Capricornii pot sa aiba coardele vocale afectate de la volumul conversatiilor, fie la telefon, fie fata in fata. Au multe de povestit Capricornii, e o zi a schimbului de idei si a destainuirilor. Seara, cu Luna in Berbec, Capricornii isi indreapta exclusiv atentia spre familie. Nu chestiunile curente ii preocupa insa, nici macar latura materiuala, ci aspectele legate de imagine. Capricornii vor lucra la aspectul estetic al si vor pune in evidenta trasaturile care aduc prestigiu familiei din care fac parte.

Varsator

Varsatorii pot sa-si puna astazi in evidenta vastele talente de care dispun. Pentru multi, ei vor aparea drept adevarate revelatii. Unii se vor mira de ce stiu sa spunsa ori sa faca Varsatorii, care demonstreaza ca dispun de resurse pentru unii nebanuite. Seara, cu Luna in Berbec, Varsatorii isi pot pune foarte bine in evidenta harul comunicarii. Mai mult, ei isi pot demonstra gandirea originala, pot demonta niste mituri, pot face lumina in anumite aspecte care unora nu le sunt clare. Varsatorii pot actiona ca agenti de schimbare ai unor idei si conceptii gresite sau pot sa stimuleze gandirea altora la un nivel foarte profund.

Pesti

Pana dupa-amiaza, cu Luna la ei acasa, Pestii se pot simti foarte bine in pielea lor. Ei sunt si harnici si darnici, saritori, gata sa ajute pe oricine si sa se asigure ca ceilalti au ceea ce le trebuie. Pestii nici nu asteapta sa fie rugati, isi asuma raspunderea si preiau inititiativa. Devotamentul si spiritul umanitar ii diferentiaza inca o data pe Pesti, membri de onoare si din oficiu ai comitetului de intrajutorare. Seara, Luna in Berbec ii poate indarji pe Pesti in directia unei cheltuieli. Unii Pesti pot sa constate ca s-au abtinut prea mult timp de la achizitia unui bun, asa ca vine acum momentul sa spuna "Gata, nu-mi pasa cati bani dau, dar ma duc sa-mi iau obiectul X, chiar nu se mai poate fara el!".

Sursa: Astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii