Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:52 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 15 octombrie 2010

ro

15 Oct, 2010 11:30 1286 Marime text

Berbec

Astrele te invita astazi sa primesti noul in viata ta. Pana spre dupa-amiaza, se poate vorbi despre necesitatea de a privi lucrurile intr-o lumina noua, a gasi solutii noi pe care nu le-ai incercat pana acum, a propune sefilor o noua abordare, cu alte cuvinte, este vorba despre a schimba ceva in modul de a face lucrurile, in special in plan profesional. Dupa-amiaza si seara pot aduce cunostinte noi si conversatii placute cu prietenii, dar si informatii utile.

Taur

In cazul tau, se pare ca se pune problema gasirii unui cadru legal potrivit pentru materializarea unei idei, a unui proiect. Viitorul te preocupa foarte mult astazi si e necesar sa identifici urmatorii pasi de urmat, in sensul implinirii scopurilor tale. Insa pentru asta, ai nevoie de un suflu nou, de o viziune noua. Poate e cazul sa renunti la ceva vechi (o relatie, niste convingeri, filozofii), pentru a face loc noului. Informatii si vesti bune vin spre tine astazi. Fii atent la semnalele primite.

Gemeni

In prima parte a zilei, Luna in Capricorn, in zona resurselor altora, te poate ajuta sa descoperi noi mijloace prin care sa-ti finantezi un proiect. De asemenea, poti gasi cele mai eficiente metode de administrare a banilor, mai ales daca ai mai multe plati de facut. Cert este ca pozitia profesionala si meritele te ajuta sa obtii niste favoruri materiale sau macar o promisiune in acest sens.

Rac

Luna prezenta in Capricorn, in zona imaginii publice si parteneriatelor, sugereaza ca e timpul pentru noi relatii sociale, dar nu orice fel de relatii, ci e vorba despre cele care te pot ajuta sa-ti imbogatesti cunostintele, eventual sa-ti schimbi viziunea si convingerile. Unele relatii te pot ajuta acum sa vezi intr-o lumina diferita viata, viitorul tau. Ai parte de recunoastere, poti intalni oameni fascinanti care te inspira. In a doua parte a zilei, Luna se muta in zona resurselor altora si este posibil sa-ti aduca noi oportunitati de castig sau alte avantaje, materiale sau de alta natura.

Leu

Succesul tau depinde astazi de capacitatea de a face lucrurile diferit, cel putin in sfera profesionala. Poate un nou proiect in care te implici necesita ceva mai multa creativitate, originalitate, chiar nonconformism. Nu ai decat sa-ti lasi imaginatia sa lucreze si sa-ti asculti intuitia. Chiar daca unele idei s-ar putea sa-ti sune bizar in minte, ai curajul sa le exprimi. Este o zi a originalitatii si a curajului de a merge intr-o directie noua, chiar daca acum esti singurul care o agreeaza. In scurt timp, cei din jur te vor urma.

Fecioara

Luna prezenta in zona iubirii te poate motiva sa initiezi niste discutii clarificatoare cu o persoana draga din viata ta. Simti nevoia sa spui lucruri pe care nu le-ai spus, sa arati si o alta fata a ta, chiar cu riscul de a parea vulnerabil. Adevarul este ca putine lucruri vor putea fi ascunse in aceasta perioada, cand Venus (retrograda) si Marte in Scorpion doresc sa faca lumina in tot ce tine de comunicare. Asa ca, trage aer in piept si spune clar si apasat ce te doare, ce-ti doresti, ce speri, se simti, ce crezi.

Balanta

Iti vine inima la loc. Dupa framantarile din ultimele zile si sentimentul de saturatie vizavi de tot felul de nemultumiri si probleme, acum reusesti sa vezi lucrurile intr-o lumina mai optimista. Ai capacitatea sa vezi acea portita de iesire dintr-o situatie complicata, fie ca e vorba de domeniul profesional, fie ca e vorba de cel personal. Iar dupa-amiaza te gaseste cu zambetul pe buze si chiar cu chef de amor, petrecere sau...aventura!

Scorpion

S-ar putea ca astazi sa ti se deschida apetitul pentru a regla niste conturi mai vechi cu cineva, poate chiar cu o fosta iubire. In orice caz, se pot reedita niste discutii mai vechi, in scopul de a fi clarificate. Partea buna este ca de data aceasta exista mai multa concesivitate de ambele parti, astfel ca o relatie ramasa in aer la un moment dat se poate incheia complet si clar, sau se poate relua. Adevarul este ca nu prea mai poti sa taci, oricat te-ai stradui.

Sagetator

Ziua de astazi iti poate aduce inspiratia necesara pentru a gasi noi mijloace de bunastare si prosperitate. Luna plasata in zona banilor, in aspecte frumoase cu planetele din zona familiei, promite o buna cooperare cu cei dragi, in sensul cresterii resurselor materiale. Dupa-amiaza, deja cauti informatii, te documentezi, te ocupi de punerea la punct a unor documente.

Capricorn

Luna este prezenta astazi in zodia ta si, culmea, te invita sa fii deschis, original si creativ. Astazi ar fi bine sa alegi sa faci unele lucruri altfel decat de obicei, sa-ti permiti "luxul" de a spune lucrurilor pe nume, sa spui exact ce simti. Beneficiile vor fi uriase pe termen lung, pentru ca spunand ceva ce te apasa, dai drumul unei greutati si te eliberezi. Facand doar alegerile care te inspira, castigi bucurie de viata. Dupa-amiaza iti poate aduce vesti bune legate de bani.

Varsator

Chiar daca in prima parte a zilei esti ceva mai contemplativ, introvertit si singuratic, aceasta stare iti prinde bine, pentru ca iti pot veni idei ingenioase despre sporirea veniturilor, valorizarea talentelor si calitatilor, aducerea bunastarii in viata ta. Dupa-amiaza, Luna se instaleaza in semnul tau zodiacal si iti confera vitalitate, chef de viata, optimism.

Pesti

Astazi ti se ofera sansa de a-ti schimba parerea despre un prieten sau o cunostinta. De fapt, ai capacitatea de a privi unele greseli, facute de cineva din anturaj, cu mai multa concesivitate, intelegere, toleranta, iubire. De asemenea, unii nativi pot fi foarte inspirati de conversatiile cu prietenii si chiar pot pune la cale un proiect nou. Totul este sa ai incredere in tine si in entuziasmul care-ti insoteste ideile. Lasa-te condus de intuitie.Sursa:

www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii