Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:37 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 13 octombrie 2010

ro

13 Oct, 2010 11:46 1350 Marime text

Berbec

Luna aflata in zona puterii si autoritatii te ajuta astazi sa fii foarte ferm in deciziile pe care le iei. De altfel, configuratia astrala prezenta pe cer si aspectele pe care Luna le formeaza iti ofera prilejul de a exersa responsabilitatea si asumarea in tot ce faci. Adevarul este ca ambitiile sunt mari, iar dorintele sunt intense, asa ca nu prea iti sta nimic in cale daca-ti pui ceva in minte. Totusi, incearca sa fii ceva mai concesiv, mai ales daca ai putere de decizie sau o functie inalta.

Taur

Nu este exclus ca astazi sa fii in situatia de a semna un contract sau de a lua o decizie radicala cu privire la o colaborare. Trebuie sa stii insa ca, pentru tine, este mai degraba o perioada favorabila reconfigurarii si ajustarii aliantelor, asocierilor, parteneriatelor. Asadar, daca e vorba despre a incepe o astfel de alianta noua, e mai bine sa mai astepti putin. Intre timp, fa o triere a colaborarilor prezente.

Gemeni

Ambitie, determinare, dorinte aprinse. As zice ca exista o tendinta accentuata si spre o oarecare lipsa de scrupule, cand vine vorba despre interesele tale, profesionale sau financiare. Mai ales ca astazi te gandesti in mod special la profitul pe care-l poti obtine dintr-o afacere, sau la avantajele care pot aparea in urma unei colaborari sau aliante. Totusi, repet, e important sa pastrezi o doza de detasare si sa nu pierzi din vedere imaginea de ansamblu. De asemenea, in aceasta perioada, e important sa micsorezi putin ritmul, daca nu chiar sa te opresti putin si sa vezi ce trebuie ajustat la activitatea ta profesionala sau in privinta sanatatii.

Rac

Luna se afla astazi in zona imaginii proiectate in afara si a parteneriatelor. Se pare ca astazi ai sansa sa armonizezi niste relatii sau sa le transezi, cu ajutorul partenerului de viata. Sfaturile primite de la acesta sunt de bun augur. La fel si planurile facute impreuna, in ce priveste o colaborare. Oricum, in aceasta perioada, e necesar sa faci un pas inapoi, pentru a vedea imaginea de ansamblu si a face ajustarile necesare, indiferent de domeniul de viata. Spre seara, incearca sa fii ceva mai concesiv in relatiile cu cei dragi, chiar daca te simti constrans.

Leu

O zi excelenta pentru a-ti pune in ordine niste lucruri la locul de munca. Luna plasata in Capricorn te inspira sa fii disciplinat, hotarat, ambitios si responsabil. Astazi, probabil ca nu vei avea prea mult timp pentru relaxare, iar uneori iti este si rabdarea pusa la incercare datorita piedicilor care apar sau sincopelor existente in comunicare. Dar, pana la urma, importante sunt rezultatele, care vor fi la inaltime.

Fecioara

S-ar putea ca astazi sa te simti inspirat si puternic, astfel incat sa faci o alegere ferma in ce priveste sentimentele tale si relatia de iubire in care esti implicat. Cert este ca nu mai accepti compromisuri si taraganarea unei situatii incerte, ci vrei sa stii cum stai. Unii nativi se pot gandi serios la oficializarea unei relatii de dragoste, respectiv la casatorie. Altii doresc sa-si puna ordine in viata si in sentimente.

Balanta

Este posibil ca ziua de astazi sa fie una intensa. Nu pentru ca se intampla lucruri extraordinare, ci pentru ca activitatea interioara, trairile, sentimentele au iz de incrancenare, de intensitate careia ii opui rezistenta. Esti preocupat de siguranta, iti doresti stabilitate sentimentala, emotionala dar si materiala, cauti sa identifici acel ceva care lipseste pentru a te simti implinit cu adevarat. Lectia de invatat astazi: detasarea si increderea in ce va fi.

Scorpion

Astazi iei totul foarte in serios, inclusiv relatiile si felul in care functioneaza ele in prezent. S-ar putea ca in urma unei analize mai atente, sa-ti dai seama ca nu toti oamenii pe care ii ai aproape sunt sinceri si deschisi, ceea ce te face sa te intrebi unde ai gresit. Pe de alta parte, tot ce se intampla in aceste saptamani (pana pe 8 noiembrie) are rolul de a-ti arata unde si ce este de schimbat sau ajustat in atitudinea ta fata de lume. Asa ca fii pe faza.

Sagetator

Astazi esti foarte hotarat sa-ti aperi drepturile, sa-ti aperi cauza, sa recuperezi ceva ce e al tau si ti se cuvine. Fie ca e vorba despre recuperarea unui bun sau a unei sume de bani de la un prieten, despre discutii pe marginea unei noi afaceri sau despre cautarea unor masuri pentru cresterea beneficiilor materiale, e clar ca interesele personale, in special materiale, sunt in centrul atentiei si nu mai vrei sa lasi nimic din ce e al tau la voia intamplarii.

Capricorn

Luna prezenta in zodia ta, conjuncta cu Destinul, poate fi de bun augur pentru niste alegeri ferme in ce priveste un proiect, o aspiratie, un drum viitor. Poti, in sfarsit, sa fii sigur de ceea ce-ti doresti cu adevarat, si sa te manifesti in consecinta, mai ales din punct de vedere afectiv. Pe de alta parte, in plan profesional exista destule limitari si constrangeri, carora trebui sa inveti sa le faci fata nu luptandu-te cu ele, ci lasandu-le sa fie. Un conflict cu superiorii ar trebui evitat pe cat posibil.

Varsator

O zi in care e bine sa fii discret si rezervat, sa-ti aloci timp pentru tine, sa fii gata sa dai o mana de ajutor, neconditionat, unui coleg sau unei persoane apropiate. Linistea interioara si generozitatea te ajuta sa privesti cumva de pe margine la viata ta si la ceea ce se intampla. Astfel, poti vedea mult mai clar care este drumul de urmat, mai ales in plan profesional, caci acolo se pare ca e canalizata mare parte din energie in aceasta perioada.

Pesti

Luna in Capricorn activeaza zona prietenilor si proiectelor. Asadar, avand in vedere aspectele care se formeaza astazi pe cer, poti afla care-ti sunt prietenii adevarati, pe sprijinul cui poti conta in derularea unor proiecte, cine este complet dezinteresat si cine nu. Cu alte cuvinte, esti cu gandul la un proiect, dar iti dai seama ca e necesar sa afli mai intai ce resurse iti lipsesc si care sunt metodele prin care le-ai putea obtine. De asemenea, ai nevoie sa gasesti formula potrivita, morala sau legala, pentru a-ti materializa ideile.

Sursa: Astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii