Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:39 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 13 mai

ro

13 May, 2011 11:42 1326 Marime text

horoscop-lunar-horoscopul-lunii-octombrie-2009.jpgBerbec

Poti functiona astazi ca un metronom. Esti brici, ceas sau cum vrei tu sa te mai rasfeti. Daca ti-ai propus ceva, nimic nu-ti poate sta in cale. La serviciu, darami obstacolele unul dupa altul sau impusti tinta dupa tinta. E bine sa ai grija de sanatatea ta, asa ca asculta mesajele pe care are sa ti le transmita corpul. Pe seara, s-ar putea sa te delimitezi de o pozitie a partenerului de viata sau a unui colaborator, care te ia prin surprindere. Incearca sa intelegi punctul de vedere al celuilalt!

Taur

Tie iti vin acum informatii din toate partile. Pentru unii, ai putea parea o persoana iluminata. Altii ar putea vedea un adevarat magician in tine. Intuitiile tale sunt atat de profunde incat parca cineva te ia de mana si te pune sa faci un anume lucru. Nu te opune, e bine sa asculti aceasta voce interioara! Esti in contact cu ghizii tai care iti soptesc cum sa aduci in primul rand armonia in viata sentimentala. Pe seara, Luna trece in Balanta si iti dezgroapa griji profesionale si suferinte mai vechi.

Gemeni

Tot ce planifici astazi nu este despre astazi, ci despre maine. Numai ca, pentru asta, e nevoie sa te intorci in trecut. Cu alte cuvinte, astazi poti face ordine in planuri mai vechi, poti scoate la suprafata amintiri, poti intelege care e rolul lor acum si cum trebuie sa procedezi pe mai departe. Intentiile tale se aliniaza acum la binele celor de acasa si vizeaza dobandirea unui confort material si a unei stabilitati afective. Dupa-amiaza, s-ar putea sa te lasi copolesit de niste indoieli in ceea ce priveste anumiti pasi. Ai incredere in tine!

Rac

S-ar putea sa intri astazi la idei. Parca prea se leaga toate, parca prea rezonezi cu toata lumea, parca prea sunt toti de acord cu tine. Accepta ca lucrurile stau chiar asa, nu e nevoie sa faci scenarii conspirationiste! Esti un bun orator, ai forta de convingere si poti pleca la drum sa rezolvi probleme cu succes. Dupa-amiaza, lucrurile se mai complica intr-adevar, pentru ca acasa poti avea ciocniri pe tema unui abuz de independenta din partea cuiva. S-ar putea sa fii nevoit sa pui piciorul in prag.

Leu

Astazi nu trebuie sa faci nimic deosebit ca sa primesti ceea ce ti se cuvine. Pur si simplu, starea de bine se poate pogori asupra ta, asa ca fii recunoscator si accepta buna ta dispozitie! Daca ai chef sa canti, nu te abtine! Daca vrei sa dansezi, spor! E bine sa nu-ti reprimi nicio pornire interioara pentru ca, fiind spontan, te exprimi asa cum esti. E bine sa fie pentru tine o zi a lipsei de cenzura, chiar daca seara ar putea aduce discutii in contradictoriu si principii greu de armonizat.

Fecioara

Luna aflata in zodia ta te mentine in forma maxima pana dupa-amiaza. Dispozitia ta este justificata de tot ceea ce vine spre tine dinspre altii. Te bucuri in continuare de semnale favorabile, de avantaje, de daruri, de beneficii. Parca ceilalti lucreaza la starea ta de bine. Pe seara insa, Luna in Balanta te agita putin si iti pune mintea la contributie. S-ar putea sa te ia cu ameteala la gandul unor cheltuieli sau investitii. Ti-e teama poate ca nu gasesti resursele. Nu face din tantar armasar si nu mai analiza totul pe toate partile!

Balanta

Astazi poti parea putin desprins din planul realitatii. O stare inexplicabila de plutire te poate cuprinde. In lumina unor evenimente recente, ai material serios de meditatie, asa ca trebuie sa te retragi putin din prim-plan pentru a rumega bine problema. Pe seara, poti iesi la rampa cu o decizie pe care sa o si pui in practica. Atentie insa, nu prea e momentul potrivit! Din lipsa de inspiratie, s-ar putea sa actionezi sau sa reactionezi impulsiv, provocand reactii de respingere partenerului de viata sau unui asociat.

Scorpion

Ziua de astazi ar trebui sa-ti pice destul de bine la stomac, cu atat mai mult cu cat influxurile astrale creeaza contextul vindecarii unor afectiuni medicale. Relatiile sociale decurg normal, parca lucrurile se asaza bine, dispar anumite griji, iar viitorul arata dintr-o data mai luminos. Toate bune si frumoase pana pe seara, cand e posibil sa devii mai melancolic si mai visator. E timpul sa te gandesti la anumite decizii fara teama si fara sa pui raul inainte!

Sagetator

Nu se poate spune ca se petrec astazi lucruri spectaculoase in plan social, dar balanta tinde sa se stabilizeze. Poti simti pe pielea ta faptul ca se revine la o stare de normalitate, ca lucrurile, cel putin la serviciu, sunt asa cum ar trebui sa fie. Ceva se indreapta, iti mai revine zambetul pe buze. Parca-ti mai vine sa scoti capul in lume. Asa ca, pe seara, cum tonusul tau e mai bun, chiar e bine sa iesi, sa faci vizite sau sa primesti oaspeti. Evita torusi sa te plangi de persoana iubita si de copii!

Capricorn

Mintea ta a fost destul de ravasita in ultima perioada, asa ca ziua de azi poate sa-ti aduca ordine in haos. Gandurile tale se aleg ca graul de neghina, poti sa pui in balanta avantaje si dezavantaje ale unor actiuni, poti sa compari oameni si perspective. Atata timp cat renunti la niste prejudecati si nu te agati de principii care nu fac decat sa te tina pe loc, totul va fi bine. Poti intalni oameni care sa te inspire, sa te motiveze si sa te faca sa cresti. Seara, e bine sa te consulti cu familia in privinta unor decizii profesionale.

Varsator

Astazi esti un fel de rege la care vin suspusii sa aduca daruri. Cum suna asta? E ca si cum mai bate cate cineva la tine la usa si iti mai aduce un cadou. Atentie la lingusiri, la persoanele care vor sa se dea acum bine pe langa tine! Totusi, se pare ca e vorba totusi de niste plati mai vechi, de niste datorii pe care le au altii la tine, nu e vorba de cadouri pe care va trebui sa le rasplatesti intr-o buna zi. Pe seara, s-ar putea ca unele din principiile tale sa se darame si sa fii nevoit sa-ti calci cuvantul dat mai de mult, desi sa faci ceva ce promisesesi ca nu faci. De aceea, niciodata sa nu spui niciodata!

Pesti

Luna in zodia opusa iti da pana dupa-amiaza intelepciunea de a armoniza relatiile. Stii sa pui problema, daca e nevoie te pui bine cu cine trebuie, aduci lamuriri fara sa ofensezi pe cineva. E o zi in care ceilalti ar putea sa te considere painea lui Dumnezeu. Ai grija la pretul pe care-l pui pe tine! Pe seara, cu Luna in Balanta, e posibil sa devii nemultumit de intarzierea unor sume de bani sau a unor promisiuni financiare. E bine sa contezi acum doar pe veniturile ce provin din activitati desfasurate pe cont propriu.

Sursa: http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii