Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:08 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 1 decembrie 2010

ro

01 Dec, 2010 11:46 1963 Marime text
horoscop-foto.jpgBerbec

Se prefigureaza experiente constructive in ce priveste relatia conjugala, parteneriatele sau asocierile. Conjunctia Luna-Saturn in Balanta, sustinuta de Soare, permite oficializarea unei relatii, semnarea unor acte, gasirea unor solutii convenabile pentru a stinge niste conflicte, mai ales daca acestea au ajuns in instanta. Atentie insa, zona justitiei este in continuare tensionata, asa ca in aceasta perioada e foarte importanta respectarea legii in tot ce intreprinzi. Pe de alta parte, Mercur se instaleaza de astazi in Capricorn, in zona carierei si puterii, si permite reconfigurarea si consolidarea pozitiei profesionale.

Taur

Conjunctia Luna-Saturn plasata in zona muncii te face extrem de serios, responsabil si organizat. Esti foarte atent la cei cu care lucrezi, construiesti relatii durabile cu colegii, te achiti de sarcini cu multa constiinciozitate. Rezultatele foarte bune inregistrate maine pot fi incununate si de avantaje materiale binevenite si pe deplin meritate. In alta ordine de idei, Mercur se instaleaza in Capricorn si creeaza, in urmatoarea perioada, terenul propice pentru revizuirea termenilor unui contract sau a unor aspiratii. Pe de alta parte, in continuare exista risc de pagube, precum si de mici accidentari, asa ca fii prudent.

Gemeni

In ce te priveste, Luna in Balanta, foarte aproape de Saturn si sustinuta de Soare, te face sa abordezi in mod responsabil o relatie de cuplu sau sa manifesti mai mult interes fata de propriul copil. Este o zi in care poti lua decizii importante in acest sens sau poti consolida acest gen de relatii. Pe de alta parte, Mercur ajunge in Capricorn, in zona resurselor altora si te ajuta, in urmatoarea perioada, sa depistezi noi mijloace de castig sau solutii pentru administrarea cat mai eficienta a banilor. In ce priveste relatiile profesionale, exista in continuare posibilitatea unor rasturnari de situatie sau schimbari peste noapte.

Rac

O zi excelenta pentru a te ocupa de activitati ce tin de casa si familie, dar si pentru a lua decizii pe termen lung impreuna cu cineva drag, eventual legate de o investitie sau de un proiect. Pentru unii nativi, in urmatoarele saptamani, deciziile pot viza conceperea unui copil. Pentru altii, poate fi vorba despre un proiect initiat mai demult, dar care abia acum prinde contur. Mercur ajunge in zona relatiilor sociale si imaginii si iti ofera sansa consolidarii unor asocieri sau reabilitarii imaginii sociale. Totusi, in zona muncii exista inca aspecte dinamice care pot duce la schimbari bruste in privinta activitatii profesionale.

Leu

Conjunctia Luna-Saturn in Balanta, in zona comunicarii, te poate face serios, riguros si foarte atent la felul in care transmiti o informatie sau comunici un mesaj. Nu esti prea comunicativ, dar esti foarte eficient. Vorbesti doar cand si cat trebuie, punctezi esentialul si triezi corect informatiile si vestile care ajung la tine. Pe de alta parte, poti intalni oameni cu care vei ramane intr-o relatie stransa pentru mult timp. Mercur in Capricorn iti aduce sansa de a gasi niste remedii eficiente pentru o problema de sanatate sau de a-ti organiza activitatea profesionala mult mai eficient. Atentie insa la extravagante si excese, care pot fi cauza unor pierderi financiare

Fecioara

Te preocupa in special banii si acumularile materiale. Aspectele sunt armonioase, semn ca ti-e destul de usor sa gasesti solutii pentru a te redresa din punct de vedere material sau sa stabilesti un nou plan de cheltuieli, mult mai eficient. Mercur, odata ajuns in Capricorn, pregateste terenul pentru decizii importante legate de o relatie sentimentala. Atitudinea in urmatoarele zile poate fi de tip „totul sau nimic", cu alte cuvinte nu mai esti dispus sa taraganezi lucrurile. Problemele locative persista si pot duce la situatii imprevizibile.

Balanta

Luna va fi prezenta in semnul tau zodiacal, in conjunctie cu Saturn. Este un aspect care te poate responsabiliza in privinta unor promisiuni facute sau a unor relatii. Daca pana acum ai ignorat o serie de gesturi ale unor persoane din anturaj, de data aceasta nu mai permiti sa fii tratat oricum, ci spui foarte clar ce vrei, ce asteptari ai si ce nu-ti convine. Aceasta atitudine te ajuta sa construiesti relatii durabile bazate pe onestitate. Pe de alta parte, inca exista risc de conflicte in zona muncii, unde se pot produce tot felul de schimbari peste noapte. Din punct de vedere financiar, esti avantajat.

Scorpion

Pentru tine, ziua de astazi este potrivita mai curand pentru discretie si mai putin pentru decizii sau actiuni concrete. Este un moment prielnic pentru meditatie, introspectie si autoevaluare, pentru ca astfel iti poti creste increderea in fortele proprii si poti deveni constient de calitatile si talentele tale. Iar prin aceasta constietizare, poti apoi sa gasesti noi mijloace de castig si crestere a veniturilor. Pe de alta parte, iti reamintesc ca exista in continuare risc de pierderi, in urma cheltuielilor extravagante si impulsive, asa ca fii prudent din acest punct de vedere.

Sagetator

Conjunctia Luna-Saturn plasata in Balanta este de bun augur pentru relatiile cu prietenii si cu sustinatorii. Se pot clarifica niste neintelegeri si se pot consolida niste relatii, pentru esti suficient de intelept, incat sa abordezi orice situatie cu detasare si fara sa pierzi din vedere esentialul. Mercur abia instalat in Capricorn activeaza zona banilor, asa ca in urmatoarea perioada se creeaza conditiile necesare pentru redresare financiara, crestere a randamentului unor afaceri si administrare eficienta a bugetului.

Capricorn

In cazul tau, planetele din Balanta activeaza zona carierei si puterii, astfel ca maine, un succes profesional depinde de diplomatia, rabdarea si seriozitatea cu care iti desfasori activitatea. Ai sustinere de la sefi, esti foarte eficient in tot ce faci, iti creste credibilitatea si s-ar putea sa ti se incredinteze noi sarcini sau un nou proiect. Daca ai functie de conducere, aceasta poate fi o zi potrivita pentru reorganizarea activitatii si echipei cu care lucrezi. Mercur tocmai instalat in Capricorn este de bun augur pentru tine, in sensul ca-ti confera rabdare, responsabilitate si disciplina.

Varsator

O zi frumoasa, incununata de rezultate bune, mai ales in ce priveste studiile, examenele, demersurile juridice sau administrative, relatiile cu strainatatea. Energia mentala excelenta se imbina cu diplomatie si rabdare, astfel ca poti consolida relatii cu persoane care iti impartasesc aspiratiile si convingerile. De altfel, poate fi vorba si despre reconcilierea cu o persoana din anturaj, in numele unui scop comun. Asta pentru ca acum lucrurile sunt privite mai putin prin prisma emotiilor, si mai mult prin cea a intereselor comune. Din punct de vedere financiar, se mentine riscul de pierderi prin prieteni, asa ca fii precaut.

Pesti

Luna plasata in Balanta si in conjunctie cu Saturn activeaza zona banilor altora si a bunurilor in comun cu altii. In consecinta, probabil vei fi foarte atent la sursele de castig, la persoanele care-ti pot oferi sprijin sau la cele cu care poti coopera in vederea unui proiect care sa-ti aduca beneficii materiale. Cu alte cuvinte, esti foarte abil in a-ti urmari interesele prin punerea la treaba a calitatilor si reurselor altora. Mercur in Capricorn activeaza, in cazul tau, zona prietenilor, asa ca in urmatoarea perioada pot fi reformulate o serie de relatii.

Sursa: www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Vali 01 Dec, 2010 19:07 La Multi Ani de Ziua Nationala Constanta !!!