Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:45 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop de weekend 9 şi 10 octombrie 2010

ro

09 Oct, 2010 12:38 1016 Marime text

Berbec

Inceput de weekend intens pentru nativii Berbec. Sambata, mai cu seama la ceas de seara, conjunctia Luna - Marte din Scorpion ii poatre transforma in niste mici inchizitori. Verbul "a vrea" pare facut pentru ei. Problema e ca vor "acum" si nu accepta compromisuri. Berbecii ar face bine sa renunte la agresivitate si sa aiba o atitudine matura. Ei vor avea impulsul de a trai sub impulsul dorintelor, pe care ar trebui sa si le tempereze. Explorarea sexualitatii pare a fi o motivatie foarte pentru Berbeci acum, asa ca mai ales in acest domeniu acordul partenerului se impune cu titlu imperativ. Ziua de duminica pare una de relas. Poate si dupa consumul nervos si emotional din ziuia anterioara. Cel mai bine pentru deschizatorii zodiacului ar fi sa se retraga departe de tumultul social si sa se odihneasca. Mustrarile de constiinta s-ar putea sa faca parte din meniul lor, asa ca daca isi dau seama ca au comis greseli, sa puna mana sa isi ceara iertare si sa isi linga ranile!

Taur

Pentru Tauri, se anunta o zi de sambata plina de naturalete. Cel mai mare impact e de asteptat sa aiba asupra lor conjunctia dintre Luna si guvernatoarea zodiei natale, Venus. Taurii sunt predispusi la contacte sociale active. Ei vor cauta fervent compania celorlalri si nu vor astepta sa faca nimeni primul pas. Taurii sunt simpatici, intind ei mana si intra in vorba cu oricine. Natura lor prietenoasa nu trebuie inteleasa insa gresit. Taurii stiu sa traseze limite, asa ca daca cineva are o atitudine nepotrivita sau un limbaj indecent, va fi taxat cu severitate. Duminica, Luna ramane tot in Scorpion si tot relatiile raman de actualitate. Taurii nu mai sunt insa asa de expansivi, prin urmare vor putea sa se concentreze pe jumatatea lor. Partenerul de viata ar trebui sa ia prim-planul. Asupra lui isi va revarsa Taurul, se pare, generozitatea. Taurii pot avea o spontaneitate surpinzatoare pentru zodia lor si isi pot suprinde persoana iubita.

Gemeni

Efervescenta din zodia Scorpionului ar putea cauza nativilor Gemeni o stare de indispozitie. In primul rand, agitatia lor ar putea sa ii tureze la maxim. Desi e weekend (pentru majoritatea dintre ei), Gemenii nu isi gasesc locul. Parca mai e ceva de facut, parca nu sunt toate puse la locul lor. Mai mult, Gemenii, in dorinta lor de a introna ordinea si curatenia, pot deveni si foarte cicalitori. Ei reusesc sa isi mai descarce insa tensiunea prin vorba, ceea ce le face bine. Mai rau e de ceilalti... Sanatatea lor poate sa le ridice de asemenea mici semne de intrebare. Aparatul reproducator, atat pentru barbati, cat si pentru femei, ar trebui luat in vizor. Nici duminica Gemenii parca nu se desprind de rutina zilnica. Ei trebaluiesc in continuare, dar pot fi mai calmi si altfel motivati. Cei mai multi Gemeni vor dori sa munceasca, sa faca ceva fie pentru a impresiona, fie pur si simplu din satisfactia de a-i vedea pe ceilalti multumiti.

Rac

Luna in Scorpion pe durata intregului weekend le stimuleaza Racilor dorinta de afirmare. Ei vor sa iasa in fata, simt ca au ceva de spus. Sambata, s-ar putea sa aiba diverse lucruri de reprosat. Multi Raci vor dori sa indrepte lucrurile, asa ca vor lua atitudine. Cum se spune, vor considera ca e cazul sa puna piciorul in prag. Ei au o mare dorinta de a impune reguli si de a face disciplina. Principalii subiecti ai Racului sunt persoana iubita si copiii. Racii au insa si o predispozitie spre exagerare, deci daca cei dragi riposteaza, ar fi bine sa le asculte argumentele. Racii nu prea sunt deloc rationali astazi, asa ca se vor simti raniti, chiar daca ei sunt cei care au deschis cutia Pandorei. Duminica, Racii pot deveni mai concilianti. Ei se pot debarasa de agresivitatea din ziua precedenta si pot vibra la un nivel superior. Pentru multi, ei pot fi de nerecunoscut. Persoana inflamabila redescopera intelepciunea. Acesta e insa si farmecul Racului, celebru pentru dispozitiile sale paradoxale.

Leu

Doua zile cu Luna in casa familiei pentru Lei. Asadar, nicaieri nu se simt mai bine Leii weekendul acesta decat acasa ori in mijlocul celor dragi. Conjunctiile dintre Luna si Venus, apoi Marte, ii agita putin pe nativii acestei zodii sambata. Leii sunt cam inflexibili, incearca sa puna conditii, vin cu termeni carora cei de acasa trebuie sa se conformeze. Rand pe rand, sotul si parintii par a fi luati la bani marunti de nativul Leu. Exista aceasta tentatie pentru Lei de a-i trage la raspundere pe ceilalti membri ai familiei fie pentru ceva ce au facut, fie pentru ceva ce n-au facut. Cu o dai, Leul ti-o intoarce si tot ca el trebuie sa iasa. Duminica, apele devin mai limpezi. Leii au fost atat de persuasivi, incat aproape au reusit sa induca celorlalti un complex de vinovatie. Nu e de mirare ca toata lumea incearca acum sa-i induplece. Leii sa se astepte la flori, cadouri, atentii sau invitatii. Sa fie primite!

Fecioara

Pentru Fecioare, weekendul se anunta epuizant. Mai ales sambata, se pare ca vorba lunga ii da gata. Zodia Scorpionului hiperactiva le pune pe Fecioare in situatia de a exersa functia comunicarii. Fecioarele nu sunt insa intr-o dispozitie tocmai pasnica. Se pare ca ele au ceva de impartit cu fratii, cu rudele, cu vecinii sau cu te miri cine. Consumul nervos exagerat s-ar putea sa nici nu aiba un temei solid, insa Fecioarele parca nu reusesc sa se abtina si scot pe gura lucruri pe care nici ele nu le cred. S-ar putea sa aiba remuscari pe urma, dar s-ar putea sa fie deja prea tarziu. Asa ca, daca se poate, Fecioarele ar fi bine sa-si lipeasca sambata buzele cu o banda adeziva. Nativii acestei zodii sunt si foarte pripiti, mereu pe fuga, nemultumiti ca ceilalti nu sunt gata la timp, mai ales daca trebuie sa ajunga undeva. Duminica, Fecioarele s-ar putea sa isi dea seama ca au sarit calul si i-au hartuit pe ceilalti. Ele vor dori sa mai repare din stricaciuni, asa ca vor acorda o atentie deosebita in primul rand partenerului de viata. Norocul lui! Fecioara, o zodie rationala, s-ar putea sa devina duminica sentimentala, daca nu chiar pasionala.

Balanta

Vai de Balantele care isi sarbatoresc ziua de nastere in aceasta perioada, caci mare le va fi risipa! Cu Luna in Casa banilor activata de Venus si Marte, Balantele pot sa intreaca sambata orice imaginatie in privinta cheltuielilor. Ceea ce acum li se pare o cauza buna si un motiv de mandrie, s-ar putea sa se dovedeasca o alegere catastrofala si, la urma urmei, inutila pentru bugetul familiei. Balantele trebuie sa invete principiile economiei si sa isi dea seama ca pot face impresie si cu bani putini. Duminica, o stare de euforie pare ca le cuprinde pe Balante, cu sau fara motiv. Balantele se pot simti bine in pielea lor si ii pot insufleti pe cei din jur. Optimismul lor este la cote inalte si le face pe Balante sa se desprinda de cotidian. Plutesc Balantele si cine le poate condamna? Cine poate spune daca adevarata lume in care traim este realitatea sau irealitatea? Momentan, detasarea le produce Balantelor o stare de bine, iar asta e tot ce le intereseaza. Doar e zi de weekend, nu?

Scorpion

Daca am numi aceste doua zile, de sambata si duminica, "weekendul Scorpionilor", nu am exagera cu nimic. Luna e in in zodia lor, iar sambata face conjunctii cu Venus si Marte. Scorpionii se simt in putere si incearca sa mobilizeze pe toata lumea. Ei nu au rabdare, parca dau in clocot. Scorpionii sunt sentimentali, dar nu stiu sa isi exprime prea bine emotiile. De aceea, ei pot deveni pe alocuri agresivi sau pot incerca sa se impuna cu forta. Scorpionii stiu sa ceara, sunt foarte persuasivi si nu accepta refuzuri. De aceea, pot fi perceputi ca niste despoti pentru care ori e alba, ori e neagra. Cam pretentiosi astazi, asa ca va fi greu pentru ceilalti sa le faca fata. Duminica, Scorpionii sunt mult mai creativi si mai romantici. Ei vor gasi solutii mai ingenioase de a obtine ceea ce-si doresc. Constrangerile lor vor fi mult mai voalate, reusind sa se impuna prin invaluire. E o zi in care Scorpionii pot fi foarte demonstrativi cu partenerul si cu copiii, care pot ramane cu gura cascata in fata unor gesturi la care nu s-ar fi asteptat.

Sagetator

Agitatia de sambata determinata de activarea zodiei Scorpionului se manifesta in exterior pentru toate zodiile. Mai putin pentru Sagetatori. Nativii acestei zodii se interiorizeaza si traiesc totul din plin, dar la nivel personal, intim. Sagetatorii isi iau acum la puricat sentimentele, traiesc pe propria piele nemultumirile si temerile. Ei nu prea simt insa nevoia sa se dezstainuie, asa ca vor lasa impresia de cazan sub presiune. Mare grija la debuseuri, pentru ca tensiunea nervoasa trebuie sa rasufle pe undeva. Atunci cand vine explozia, s-ar putea sa fie afectate persoane complet nevinonate. Pentru a preveni astfel de manifestari, Sagetatorii ar fi bine sa se confeseze totusi cuiva de incredere si sa spuna ce au pe suflet. Duminica, se anunta o zi mai cuminte pentru Sagetatori. Ei isi vor da seama ca multe dintre problemele pe care si le fac sunt imaginare sau ca nu pot avea control asupra unor situatii. De aceea, vor alege sa se ocupe de familia lor si sa intretina o atmosfera de duminica domestica.

Capricorn

Sambata, Capriconii se poarta ca niste agitatori. Le place sa incite spiritele, sa tulbure apele. Ei vor trage de ceilalti, la propriu si la figurat, incercand sa-i mobilizeze. Indemnul lor favorit va fi "Hai!". Si uite asa, Capricornii vor avea darul de a-i scoate pe ceilalti din amorteala. E o zi buna pentru Capricorni sa se afirme in cadrul unui grup, sa-si petreaca timpul in compania prietenilor sau sa obtina sprijin de la ceilalti pentur proiectele lor. Capricornii sunt destul de nerabdatori sa treaca la fapte si vor incerca sa provoace o serie proiecte care se tot tergiverseaza. Duminica, festivalul comunicarii continua pentru Varsatori. Capricornii pot sa plece la drum, sa faca sau sa primeasca vizite, in perfect acord cu imensa lor disponibilitate de a face schimb de informatii. Foarte volubili si versatili, Capricornii sunt acum de neoprit. Ei ar putea sa dezghete cu succes inclusiv niste relatii mai reci, poate chiar cu un frate, o sora sau un vecin.

Varsator

Zona puterii personale este teren minat pentru Varsatori pe durata acestui weekend. Sambata, conjunctiile din Scorpion pe care le face Luna, mai intai cu Venus, apoi cu Marte, ii plaseaza pe Varsatori in centrul atentiei. Iar acolo unde ei nu se impun in mod natural, vor simti ca au ceva de demosntrat. Si uite asa, Varsatorii incep sa tina prelegeri ori sa faca demonstratii practice, cu scopul de a-si dovedi competenta. Rezultatul poate fi pe masura, auditoriul se poate lasa usor convins, insa Varsatorul e bine sa stie din start daca bate la usi inchise ori la usi care li se pot deschide. E bine sa nu prapadeasca orzul pe gaste si sa nu isi iroseasca timpul cu persoane care nu sunt receptive la ideile lor. Duminica, Varsatorii ar trebui sa se astepte la cheltuieli neprevazute. Banii nu vor sta prea bine in buzunarele lor, asa ca ar fi cazul sa plece la cumparaturi cu lista de acasa. Dar asta nu e destul, mai trebuie sa o si respecte. In rest, Varsatorii sunt cam delasatori, refractari in fata asumarii de responsabilitati. Au si ei dreptul totusi la o zi de odinha, la urma urmelor. Doar e duminica...

Pesti

Ziua de sambata le poate altera Pestilor credintele cele mai profunde. Tot ceea ce credeau sau simteau Pestii pana acum se poate clatina. Vin planetele din Scorpion care le zdruncina temeiul pe care era construita lumea lor. Asa ajung Pestii sa se intrebe care e de fapt rostul existentei lor si locul lor in univers. Pestii pot filosofa si isi pot cauta puncte de reper de care sa se agate. Numai ca ei sunt in pragul unor tranbsformari profunde. Multi vor avea impresia ca li se taie stalpii de sprijin, dar la fel de multi se vor bucura ca viata lor iese din regsistrul monoton. Se intampla ceva cu idealurile Pestilor, multe nu mai sunt de actualitate, altele se adeveresc in schimb. Pestii trebuie sa isi reconsidere aspiratiile si sa le adapteze la momentul prezent. Duminica, Luna e prietenoasa cu Jupiter si cu Uranus din semnul lor. Mintea lor poate rataci departe, ei pot parea pierduti in spatiu, rupti de realitate. Totusi, idealismul poate fi primul pas spre atingerea obiectivelor. Cine nu viseaza, nu are motor pentru a se propulsa spre realizari marete. Evolutia e aproape, asa ca Pestii, daca tot simt ca le cresc aripi, ce pot sa faca? Sa zboare.

Sursa: http://www.astrocafe.ro/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii