Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:02 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Geoana Monstruoasa coalitie Mitrea-Iliescu-Nastase-Hrebenciuc m-a invins

ro

04 Mar, 2010 12:37 1736 Marime text

Fostul preşedinte al PSD spune că are deziluzii foarte mari după înfrângerea de la congres şi că a fost surprins de coaliţiile care s-au format acolo.

„E atât de multă intrigă înainte de un congres. Te lămureşti cu privire la caracterul unor oameni. Am deziluzii foarte mari. Deziluzia mea cea mai mare este că am văzut un fel de monstruoasă coaliţie. Mi s-a părut un pic deplasat să vezi acest patrulater Mitrea-Iliescu- Năstase - Hrebenciuc. Pentru că ăştia patru au fost în spatele acestei dorinţe să fie oricine numai Mircea Geoană nu. Eu sper ca domnul Ponta să nu fie pus în faţă de nişte politicieni şi să poată reforma partidul", a declarat Mircea Geoană la Realitatea TV.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • redivivus 04 Mar, 2010 09:49 Da,Doamne,mintea lui Geoana,cea de pe urma.Geoana uita sa spuna ca este produsul,copilul din balarii al acestei monstruoase si incestuoase coalitii care a nenorocit Romania.Asa cum este si Ponta.Ce trebuie sa mai pateasca romanii ca sa se invete minte si sa inteleaga faptul ca politica de stanga nu se face cu sacosa si alte pomeni electorale.Ca sa declari ca esti invins,trebuie mai intai sa demonstrezi ca ai luptat.Dar,aceasta molusca politicianista,n-a stiut decat sa se tarasca,sa sprijine coteria pesedista,politica ticaloasa a peneleului si sa tradeze pedeleul care i-a oferit sansa de a face ceva util pentru romani,in masura in care si acest partid e capabil sa faca ceva,desi ma indoiesc.Tragedia consta in faptul ca presedintele Basescu s-a imburghezit.A invatat lectia si vrea sa profite de toate avantajele functiei,in pace si onor.Cu exceptiile de rigoare,toata clasa politicianista formeaza o monstruoasa coalitie de care nu vom scapa niciodata.