Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:54 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gabriela Mazare a sarbatorit Ziua Femeii cu PSD-istele (galerie foto)

ro

06 Mar, 2010 22:14 2520 Marime text
ziua_psd.jpgSocial-democratele constănţene s-au adunat astăzi, la ora 13.00 la restaurantul Aurora din Mamaia pentru a sărbători Ziua Femeii.

Doamnele şi domnişoarele din organizaţia municipală, condusă de deputatul Antonella Marinescu, dar şi cele din judeţ, care se află în grija primarului comunei Cumpăna, Mariana Gâju s-au încins la dans sub privirile atente ale celei care i-a dat viaţă şefului lor din teritoriu, Radu Mazăre. Gabriela, mama primarului Constanţei a acceptat invitaţia social-democratelor de a li se alătura la distracţie.

Lângă aceasta, la o masă frumos aranjată şi poziţionată, a stat Paraschiva Barbu, mama deputatei Marinescu. Dintre bărbaţii PSD-ului, la petrecere a venit vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Cristinel Dragomir, care s-a declarat... puţin stânjenit. „Nu-mi găsesc locul în această sală. Mă bucur alături de dumneavoastră, mă cunosc cu aproape toată lumea de aici. Vă respectăm şi vă apreciem, chiar dacă, din păcate, nu vă arătăm aşa des", le-a spus colegelor sale de crez politic, Cristinel Dragomir, secretarul general al organizaţiei PSD Constanţa.

Apoi, social-democratele au trecut la horă în acordurile muzicii lui Ion Amititeloaie, sub privirea posomorâtă a consilierului local Mihalache Muşat, şeful restaurantului Aurora, care nu se aştepta la o prezenţă atât de numeroasă. PSD-istul spunea că se anunţaseră în jur de 480 de colege de partid şi că au venit peste 550. În sală au mai putut fi văzute consilierele municipale Carmen Onciu, Cati Prodan şi Paula Cioceanu, dar şi primăriţele social-democrate din judeţ. Marea absentă a fost Mariana Mircea, edilul oraşului Cernavodă. La petrecere era aşteptată să sosească şi vicepreşedintele PSD, Ecaterina Andronescu.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • e suparata 06 Mar, 2010 20:45 Mariana Mircea este suparata ca a fost prinsa cu mata in sac ...INCOMPATIBILA....sau mai plauzibil era prea beata de la sindrofiile de ieri ....ca deobicei a cazut sub masa beata crita...urata femeia beata