Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:01 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Festivalul 'Dobroge, mandra gradina', se pregateste de start

ro

15 Jun, 2010 16:54 1672 Marime text

În perioada 17-27 iunie, pe litoral, va avea loc Festivalul Naţional şi Internaţional de Folclor pentru Copii şi Tineri Interpreţi "DOBROGE, MÂNDRĂ GRĂDINĂ" 2010. Faza naţională se va desfăşura între 17 şi 22 iunie, iar cea internaţională între 22 şi 27 iunie. Concursurile din cadrul festivalului şi spectacolele de folclor care se vor desfăşura pe şase scene şi care vor începe la aceeaşi dată şi aceleaşi ore fixate de organizatori pentru publicul spectator, se vor organiza cu începere din data de 18 iunie, conform caietului de festival, şi se vor termina în data de 26 iunie.

Vor fi organizate două gale de decernare a premiilor astfel: Faza Naţională va avea loc pe 21 iunie, la Hotelul Măgura din Staţiunea Eforie Sud începând cu orele 21.30, iar Faza Internaţională pentru decernarea premiilor şi Finala Concursului de MISS - IFF-DMG ROMÂNIA, va avea loc pe 26 iunie, cu începere de la orele 22.00, la aceeaşi locaţie.

Pe perioada celor zece zile de concurs, se va desfăşura şi parada portului şi dansului popular, în fiecare seară, cu începere de la ora 18.00.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • mariana 27 Jun, 2010 21:48 Pana la urma la festivalul cu participare internationala care s-a tinut in Mangalia cine a castigat?Am fost si eu sambata seara acolo si am urmarit spectacolul care a fost exceptional dpv a ceea ce au oferit participantii...nu la fel pot spune despre prezentatori,mai ales partea feminina care,sincer,nu prea se descurca in engleza...Oricum merita felicitari aceasta initiativa si primarii sponsori. Prestatiile celor din Georgia,Ucraina sau Mexic m-au lasat efectiv cu gura cascata.Sper ca macar una din cele doua sa fi fost declarata castigatoare... Se poate gasi vreo inregistrare a acestui festival?