Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:48 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Exclusivitate Vasile Olan, noul lider al PC Mangalia

ro

07 May, 2010 14:08 2759 Marime text
pc1.jpgVasile Olan este, începând de joi, 6 mai, preşedintele PC Mangalia, în urma alegerilor de la nivel local. Mangalia este cea de a doua filială, după Năvodari, unde au loc alegeri. Vasile Olan l-a avut drept unic contracandidat pe foarte „proaspăt" intratul în PC, Cătălin Cornaci, fostul director al ADPP Mangalia şi demisionar din PSD.

vasile-olan2.jpgBiroul Local al PC Mangalia mai are în componenţă şapte vicepreşedinţi- Victor Tonghoiu, Elena Popa, Simona Ciocănel, Florin Lar, Victor Pavel, Traian Lupu şi Victor Pavel, trei membri, un Consiliu Local format din 26 de membri (potrivit numărului de OSV-uri din municipiu), o Comisie de Cenzori şi una de Etică, Litigii şi Petiţii.

Mincă: „Încep să scot hârtii despre situaţia Mangaliei în ultimii ani"

Prezent la întâlnirea filialei Mangalia a formaţiunii pe care o păstoreşte de la judeţ, Ion Mincă a făcut o scurtă prezentare a activităţii celor doi consilieri locali ai partidului - el însuşi şi Vasile Olan: „Timp de doi ani pot spune că nu v-am făcut de râs şi am încercat, pe cât posibil, să vă reprezentăm cu onoare şi cu cinste. Nu mulţi au avut „norocul" meu: am fost viceprimar un an de zile, dar nu am avut voie s intru în primărie, dar şi primar şi viceprimar în acelaşi timp", a glumit liderul PC Constanţa.

Despre actuala stare a Mangaliei, Mincă a mai spus: „Dacă vă aşteptaţi ca, la Mangalia, lucrurile să meargă mai bine, vă înşelaţi. Sutele şi miile de oameni cu care mă întâlnesc la Mangalia îmi spun că au ales cea mai proastă soluţie acum doi ani. Şi aici, şi la judeţ, aşa zişii aliaţi ne-au sfidat de la început. În doi ani nu m-am întâlnit niciodată cu... ăsta... cum îi zice: Mazăre. Doi ani am fost „balast" pentru ei. În ceea ce priveşte „portocaliii", vedeţi de ce sunt în stare şi în privinţa pensiilor şi a salariilor", a adăugat Mincă.

Liderul PC a mai adăugat că, în mai puţin de doi ani, sătul de situaţia de la Mangalia, va începe să scoată „hârtii" revelatoare despre situaţia oraşului în ultimii 14 ani.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii