Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:05 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

EXCLUSIVITATE-Detalii şocante ale asasinului UPDATE - Ucigaşul călugărului a fost prins

ro

23 Nov, 2011 09:09 1974 Marime text

210940-calugar2.jpgAsasinul călugărului de la Ghindăreşti a fost a fost prins aseară. El se numeşte Ivan Simion, are 50 de ani si şi-a recunoscut fapta, dar a declarat că faţa bisericească i-a făcut avansuri.

Criminalul a mai declarat că în seara crimei a băut cu victima şi probabil ameţit de băutură, călugărul a prins curaj şi i-a cerut asasinului să facă sex cu el. Orbit de furie l-a lovit iniţial cu un ciocan în cap după care l-a decapitat. A încercat să scape de victimă. În acest sens l-a aşezat pe călugărul mort, şi decapitat, într-un sac, l-a aşezat pe un cărucior şi a încercat să îl ducă să îl îngroape. Anchetatorii au descoperit şi cazmaua cu care Simion vroia să facă groapa. 

UPDATE 1

Mai trebuie făcută precizarea că, pe tot timpul anchetei, criminalul a stat în apropierea poliţiştilor şi procurorilor şi chiar se făcea că îî ajută în cercetări.  

Călugărul avea o alcoolemie de doi la mie. Anchetatorii mai spun că asasinul l-a lovit cu un ciocan în cap după care, cu un cuţit, l-a decapitat. Simion a fost anchetat încă din prima zi de la găsirea călugărului decapitat dar nu a recunoscut nimic.

Sacul în care era îndesat călugarul a fost gasit la numai 50 de metri de casa criminalului.  

La ora 12.00, la sediul IPJ Constanţa va avea loc o conferinţă de presă pe tema omorului deosebit de grav, din Ghindăreşti, la care vor participa reprezentanţi ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa şi ai comenzii IPJ Constanţa.

UPDATE 2

criminal.jpg

Călugarurul a fost lovit de cel puţin 10 ori cu ciocanul, dupa care i-a taiat gatul in fata bucatariei de vara. Pentru a încăpea în sac asasinul i-a legat calugarului mainile şi picioarele cu o sarmă cu care aproape l-a impachetat. Criminalul a ars gumarii călugărului şi crucea de la gât. Locuinţa criminalului nu a fost încă percheziţionată. Astăzi acesta va fi dus la Tribunal cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE 3

Curioşii au stat şi s-au uitat la anchetatori pe tot parcursul cercetărilor tocmai de pe gardul criminalului. De menţionat faptul că şi criminalul a asistat la cercetarea poliţiştilor zilele trecute.

ŞTIREA SE ACTUALIZEAZĂ

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii