Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:27 13 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța CT BUS. Linile 51, 51B și 14, deviate joi, 13 iunie

ro

12 Jun, 2024 19:48 971 Marime text

Din cauza unor lucrări efectuate pe strada Eliberării în zona Brick, traseele liniilor 51, 51B și 14 sunt modificate joi, 13 iunie.

Pe sensul spre Halta Traian/RAJA, liniile 51 și 51B vor circula pe str. IL Caragiale până la intersecția cu str. Nicolae Milescu. Aici autobuzele vor vira la dreapta și apoi din nou la dreapta pe str. Dezrobirii. La sensul giratoriu de la intersecția străzilor Dezrobirii cu Eliberării autobuzele vor vira la stânga și revin pe traseul normal.

Pe sensul spre Poarta 1, liniile 51 și 51B vor fi deviate astfel: de pe str. Eliberării, la sensul giratoriu vor vira dreapta pe str. Dezrobirii și apoi la stânga pe str. Nicolae Milescu, transmit reprezentanții CT BUS.

La intersecția cu I.L. Caragiale virează la stânga și revin apoi la traseul obișnuit.

Autobuzele liniei 14, în sensul spre Cap de Linie Industrială, vor circula pe str. IL Caragiale până la intersecția cu str. N.Milescu. Aici vor vira la dreapta și apoi la stânga pe str. Dezrobirii, unde reintră pe traseul obișnuit.

Spre Cap linie Vivo, linia 14 este deviată de pe str. Dezrobirii pe str. Nicolae Milescu până la intersecția cu str. IL Caragiale. Aici autobuzele vor vira la stânga și vor continua traseul până când revini pe ruta normală, a mai punctat sursa citată. 

Rutele pe liniile 51, 51B și 14 vor reveni la normal odată cu finalizarea lucrării.


Citește și:

Licitații ConstanțaCT BUS SA, un nou contract subsecvent în ce privește achiziționarea de filtre pentru autobuze Isuzu (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii