Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:41 30 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Exclusiv Alegeri la PDL Municipiu în luna octombrie

ro

14 Sep, 2011 19:41 1708 Marime text

cap_3.jpgAlegerile la Organizaţia Municipală a PDL Constanţa vor avea loc la începutul lunii viitoare. Rămâne ca preşedintele de la Municipiu, Maria Stavrositu, respectiv şeful Organizaţiei Judeţene, Gigi Chiru, să se pună de acord în privinţa datei acestora. Menţionăm că Stavrositu îşi doreşte organizarea alegerilor pe data de 1 octombrie, în timp ce lui Chiru i-ar conveni mai mult data de 8 octombrie. UPDATE: Programul privat al celor doi preşedinţi ar putea devansa data alegerilor cu o săptămână, astfel încât scrutinul s-ar putea muta la jumătatea lunii octombrie.

La acest scrutin îşi pregăteşte revenirea şi fostul contracandidat al lui Chiru de la judeţ. Paul Brânză ţinteşte doar un post de vicepreşedinte. „Ne pregătim de alegeri în octombrie. Nu mai vreau scandal, aşa că un post de vicepreşedinte este ceea ce-mi doresc în acest moment“, susţine Brânză. Pentru funcţiile din birou ar putea candida şi Marian Mitrea, directorul ABADL, Ionuţ Cealera, Dragoş Ştefănescu, Gheorghiţă Corbu şi Claudiu Georgescu. Vom reveni cu detalii în ediţia de mâine.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • profu de romana 14 Sep, 2011 19:28 Cu candidatii ne-am lamurit,dar nu am inteles cum vine cu devansarea.Cred, ca iar ati gresit la dictarea doamnei S.