Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:46 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Udrea Remanierea, pista falsa de dezbatere

ro

06 Jun, 2010 16:40 916 Marime text

Secretarul executiv al PDL Elena Udrea susţine, pe blogul personal, că nu este acum momentul pentru discuţii despre remaniere, ci pentru ca PDL să explice măsurile de austeritate, precizând că "o parte a presei" amplifică acest subiect creând "false piste de dezbatere publică".

"Am observat în aceste zile o mare preocupare pentru discuţii, pentru false piste de dezbatere publică şi în general o preocupare pentru amplificarea unor subiecte care sunt departe de preocupările românilor şi de problemele din acest moment. Zilele astea vorbim despre remaniere. Este ultimul subiect de aprige discuţii într-o anumită parte a presei", îşi începe Elena Udrea postarea pe blogul personal.

"Vorbim despre remaniere în loc să explicăm măsurile de reducere a cheltuielilor din sectorul public sau să vorbim despre măsurile active de redresare economică pentru utilizarea fondurilor europene şi pentru crearea de locuri de muncă. Adică exact de ceea ce are importanţă pentru români", mai scrie Udrea.

Elena Udrea crede că în aceste momente, PDL este dator şi obligat să explice românilor de ce măsurile de austeritate sunt necesare şi cum s-a ajuns aici.

"PDL ar trebui să spună clar, că deşi îşi asumă responsabilitatea, alături de toată clasa politică, pentru problemele structurale ale economiei, dezastrul din acest moment este mai ales consecinţa dezmăţului bugetar din anii 2007-2008", consideră ministrul, invocând "peste 20 de ordonanţe de urgenţă pentru măriri de salarii, românii fiind amăgiţi cu iluzia unor venituri fără acoperire economică".

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii