Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:52 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eduard Martin şi Claudiu Tusac au îngropat „Capsula Timpului” la Mangalia

ro

15 Jul, 2011 17:28 983 Marime text

Astăzi, în prezenţa deputatului Eduard Martin, a câtorva consilieri locali şi a sute de cetăţeni din Mangalia, primarul Mihai Claudiu Tusac a pus Capsula Timpului în fundaţia primului bloc de locuinţe în regim de închiriere din localitate. 'Iată că după puţin timp după ce am inaugurat lucrările la locuinţele sociale, ne aflăm astăzi la acelaşi eveniment fericit, dar la alt tip de locuinţe, cele în regim de închiriere. Aceste locuinţe sunt dedicate tinerilor din municipiul Mangalia care-şi doresc condiţii de viaţă normale într-o ţară european. Ei pot începe cu pasul drept drumul prin viaţă, vor avea o şansă corectă având propriul lor acoperiş deasupra capului. Prin acest proiect vom avea zeci de locuinţe comode, frumoase pentru tinerii din Mangalia.', a declarat Claudiu Tusac.

Capsula Timpului depusă de primarul Mihai Claudiu Tusac şi deputatul Eduard Martin conţinea imagini prezentând viziunea de viitor a acestui cartier modern, schiţa de proiect şi un papirus cu textul: 'În prezenţa dumneavoastră, cetăţeni ai municipiului Mangalia, punem piatra de temelie a locuinţelor în regim de închiriere. Dumnezeu să ne ajute în terminarea acestui proiect şi să le dea sănătate şi belşug celor care vor locui în aceste locuinţe. Păstrează trecutul, ilustrează prezentul, influenţează viitorul. Primarul Municipiului Mangalia Mihai Claudiu Tusac'

La iniţiativa primarului Mihai Claudiu Tusac, la Mangalia au început deja lucrările de construcţie la locuinţele sociale (primul imobil are deja parter şi se lucrează intens astfel încât în toamna 2011 primele familii să poată intra în 'casă nouă'), astăzi s-au inaugurat lucrările la locuinţele în regim de închiriere şi urmează să aibă loc în curând inaugurarea lucrărilor la locuinţele ieftine pentru tineri model Mihai Claudiu Tusac. De toate aceste locuinţe vor beneficia peste 1400 de familii de tineri şi nu numai din municipiul Mangalia, familii care aşteaptă de mult timp un loc pe care să-l poată numi 'acasă'. Locuinţele în regim de închiriere pot fi achiziţionate de locatari, după o perioadă de doi ani, dacă aceştia îşi vor manifesta dorinţa. Lucrările sunt realizate de firma TANCRAD.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii