Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:32 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Drept la replica

ro

12 Mar, 2010 20:13 1216 Marime text

În comentariile de presă apărute azi, legate de dezbaterea Bugetului Local al Municipiului Mangalia pe 2010, a apărut, cu titlu mare, afirmaţia că eu aş fi iniţiatorul amendamentului prin care bugetul pentru salubrizare a fost redus la o sumă inacceptabilă.

Nu înţeleg de ce mi-a fost atribuită iniţiativa de reducere a bugetului la salubritate atât timp cât personal, împreună cu ceilalţi consilieri liberali, am susţinut un buget de 40 de miliarde, adică cu 5 miliarde mai mult decât în anii precedenţi, tocmai pentru a nu-i da actualului primar ocazia să găsească scuze pentru mizeria cronică în care trăim.

Probabil obsesia cu care încearcă să mă discrediteze este explicată şi prin faptul că i-am solicitat public să rezolve legalitatea contractului de salubrizare cu firma Polaris (pentru care domnul Tusac a primit o amendă de 700 de milioane de la A.N.R.M.A.P!) prin organizarea unei noi licitaţii în baza unui caiet de sarcini care să rezolve clar responsabilitatea pentru curăţenia oraşului.
Avem încă o dovadă că acest ipochimen foloseşte orice ocazie pentru a da vina pe oricine, în încercarea de a justifica incompetenţa şi impotenţa administraţiei pe care o conduce.

Consilier municipal,
Dr. Viorel Oleniuc

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii