Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:18 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declaratie socanta 'Am intarziat special ca sa moara pacientii' (video)

ro

14 May, 2010 20:50 1088 Marime text

medicul12.jpgUrgenţele pot să aştepte mult şi bine. Aşa şi-a spus un medic de la spitalul din Slobozia, care a ajuns la serviciu cu o oră mai târziu, unde îl aşteptau nouă copii cu toxiinfecţie alimentară. Conducerea spitalului ridică din umeri şi spune că nu are pe cine să angajeze în locul lui.

Plânsetele copiilor şi aglomeraţia din sala de aşteptare l-au enervat pe pediatru, care mai întâi a ţipat la micuţi şi abia apoi a început să-i consulte. "Am întârziat intenţionat, poate moare vreunul din copii. Ce pot să vă răspund în situaţia asta", a declarat medicul de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia, Dimitrie Hibner.

În secţia de pediatrie a unităţii este nevoie de şase medici pentru ca secţia să funcţioneze normal, însă doar patru medici se ocupă de pacienţi. Posturile vacante sunt scoase la concurs de zece ani, însă nimeni nu s-a prezentat pana acum la examen.

Doctorul Hibner are 69 de ani, este pensionar şi lucrează la spital cu contract de colaborare. Colegii de secţie spun că nu este prima oară când medicul întârzie la program.

Vezi Video:

Sursa: Realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii