Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:45 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De duminica, vremea se raceste brusc. Vezi cat tine frigul si ploile

ro

28 Aug, 2010 20:47 1909 Marime text

0-54445-rain460.jpgDupa o zi caniculara, sambata, cu temperaturi de 35-38 de grade Celsius, mai ales in sudul tarii, incepand de duminica, se vor inregistra reduceri bruste de temperatura.

Astfel, temperaturile vor fi cu aproape 10-12 grade mai scazute decat in ziua precedenta si maximele nu vor mai trece de 25-28, in sud. In Bucuresti, temperaturile nu vor depasi 28 de grade.

Vor fi 18-19 grade Celsius in estul Transilvaniei si nordul Moldovei. Vor fi averse cu ploi si descarcari electrice in Muntenia, Dobrogea, Moldova, Transilvania si Maramures.

Valul de aer rece se va mentine si pe parcursul zilelor de luni si marti si sunt semnalate si averse. Luni va ploua mai putin, iar temperaturile maxime vor fi intre 22 si 30 de grade.

"Aceeasi racire si vreme instabila caracterizeaza zilele de marti si miercuri. De joi, precipitatiile vor inceta si temperatura va creste de la o zi la alta. Cel putin primul weekend al lunii septembrie va fi unul foarte favorabil petrecerii timpului liber la munte. Cert este ca aceasta luna septembrie nu incepe, ca in alti ani, cu vreme calduroasa, caniculara chiar", a declarat, la Realitatea TV, meteorologul Silviu Grigore.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii