Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:24 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dan Diaconescu Aş vrea să îi omor pe pedofili. Sunt nenorociţi care asasinează copii

ro

07 Jul, 2011 03:27 1503 Marime text

Dan Diaconescu, patronul OTV, a spus, în cadrul emisiunii "Ultima oră" de la Realitatea TV, că pedofilii care violează şi omoară copii ar trebui asasinaţi. El propune iniţierea unei legi în acest sens.

"Ca şi lider politic, am anunţat încă de acum un an că în România trebuie introdusă pedeapsa cu moartea. Ca jurnalist, mi s-a spus 20 de ani de către politicienii care mi-au trecut prin studio că ar fi imposibil în România pentru că UE interzice acest lucru. Nimic mai fals. M-am interesat. E o recomandare a UE, dar de care poţi să ţii cont sau nu. Am ceva cu oamnenii care comit violenţe, mai ales cu pedofilii, cu violatorii de copii. Sunt împotriva lor pentru că am un copil foarte mic şi sunt foarte sensibil în această perioadă a vieţii la aşa ceva", a spus Diaconescu.

Patronul OTV susţine că cei trei procurori care se ocupă de lotul Doru Iuga aveau la dosar o interceptare din 2009, cu dovezi legate de sex cu minori, şi nu au intervenit.

"Nu ştiam nimic până acum câteva ore despre acest caz. Am văzut în presă acest măcel la adresa OTV. Se titra directorul OTV. Tare mă tem că acest lot nu ar fi apărut niciodată la TV dacă nu ar fi fost vorba de Doru Iuga", mai declară Diaconescu.

Întrebat de ce ar trebui omorâţi pedofilii, Diaconescu a spus: "Sunt nenorociţi care asasinează copii şi oamenii astia aş vrea să îi omor, în baza unei legi. Nu doar castrare chimică, cum s-a propus".

Nu se poate face prin lege

Propunerea lui Dan Diaconescu de introducere a pedepsei cu moartea nu poate fi legiferată printr-o simplă lege. Şi asta pentru că e nevoie de modificarea Constituţiei în acest caz. Legea fundamentală a interzis pedeapsa capitală. Art. 22, alin. 3: . Pedeapsa cu moartea este interzisă.

Sursa: http://www.realitatea.net/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii