Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:01 21 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Curtea de Apel Constanţa l-a lăsat în libertate pe ucigaşul DJ-ului Fofo

ro

06 Oct, 2011 14:41 940 Marime text

Curtea de Apel Constanţa a decis că Marian Păruş (40 de ani), omul de afaceri tulcean care l-a lovit mortal pe Vlad Radu (30 de ani), va fi cercetat în libertate.

Incidentul s-a petrecut în dimineaţa de 6 august, în municipiu. Vlad Radu (30 de ani), cunoscut drept DJ Fofo, a ieşit din club împreună cu un prieten, George Vladimirov. Acest amic intrase într-o altercaţie cu fostul fotbalist de la Oţelul Galaţi, Cosmin Uţi Mărginean, care l-a chemat în sprijin pe Marian Păruş. În urma unui scandal petrecut în mijlocul străzii Isaccei, Marian Păruş l-a lovit puternic pe DJ Fofo. Băiatul a căzut, s-a lovit la cap şi a fost transportat de urgenţă la Bucureşti. Trei zile mai târziu tânărul Vlad Radu a încetat din viaţă.  După decesul victimei, Păruş a ajuns după gratii, dar nu s-a obişnuit cu pereţii reci ai închisorii. După mai puţin de o săptămână Curtea de Apel Constanţa l-a pus în libertate.

Adriana Ispas, preşedintele completului de judecată care a decis punerea în libertate a inculpatului Marian Păruş ne-a transmis oficial motivarea care a stat la baza luării acestei decizii.

Concret, Marian Păruş a fost eliberat pentru că are studii superioare, este căsătorit, are doi copii în întreţinere, are o afacere, un loc de muncă stabil, are o locuinţă şi este posibil să fi fost provocat să dea lovitura fatală.

Continuarea pe www.adevărul.ro/locale/tulcea

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii