Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:24 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cristina Neguţ la Cărturăreşti-Constanţa

ro

12 Sep, 2010 19:58 1850 Marime text

reciprocitate.jpgCand ne angajam intr-o relatie, asteptam cel mai adesea reciprocitate din partea alesului nostru in ceea ce priveste nivelul de implicare emotionala. Multi speram sa gasim sufletul-pereche, o persoana care sa ne impartaseasca si sa ne inteleaga sentimentele si modul de a gandi intr-o proportie mare. Altii nu asteapta o astfel de implicare emotionala si se simt mai confortabil pastrand o doza de intimitate in cadrul unei relatii ceva mai formale. Conflictele pot aparea in momentul in care cei doi parteneri au asteptari diferite asupra apropierii ce ar trebui sa se produca. Unul dintre parteneri se poate simti restrictionat din punct de vedere emotional, abandonat, si poate tanji dupa mai multa apropiere, in timp ce partenerul sau se poate simti sufocat si presat sa ofere mai multa implicare emotionala decat poate oferi.

Cristina Elena Negut, consultant in comunicare si relationare, cu o experienta de peste 9 ani si cu o formare in metoda E.S.P.E.R.E . cu insasi intemeietorul acesteia, Jacques Salome, va asteapta sa vorbim despre reciprocitate in relatii.

Cat ar trebui sa investim in relatiile noastre?
Ce asteptari avem de la celalalt?
Reciprocitatea, cat este mit si cat realitate?

Haideti sa dezbatem impreuna toate aceste subiecte vineri, 17 septembrie, incepand cu ora 20:00, in ceainaria librariei Carturesti Constanta!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii