Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:12 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN APMC SA începe anul cu o licitație de aproape două milioane de lei!

ro

05 Jan, 2013 17:26 2344 Marime text

cnapmc_sediu.jpgCompania Națională „Administrația Porturilor Maritime" SA Constanța a inițiat licitație publică pentru a atribui contractul privind realizarea de servicii de curățenie a spațiilor administrative, speciale și de deservire generală.

Valoarea estimată a contractului este de 1.803.923 lei.

Agenții economici pot depune oferte până pe data de 19 februarie, ora 10.30, urmând ca în aceeași zi la ora 11.00 să aibă loc deschiderea ofertelor.

Potrivit anunțului de licitație, agentul economic care va câștiga deschiderea de oferte va presta pentru CN APMC SA servicii de curățenie pentru clădiri și servicii de administrare a proprietăților, locul principal de prestare fiind spațiile administrative ale CN APMC SA.

Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare este de 36 luni începând de la data atribuirii contractului.

Persoanele care dețin funcții de decizie în cadrul autorității contractante în ceea ce privește organizarea, derularea și finalizarea procedurii de achiziție sunt : Decebal Șerban, Daniela Șerban, Alexandru George Iorov, Ghiulentan Encioiu, Florin Laurențiu Chirilă, Mariana Șuteu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii