Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:39 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cel mai așteptat concert al anului AC/DC baga voltii in difuzoare

ro

16 May, 2010 14:37 908 Marime text

Peste 60.000 de români au ocazia să vadă în această seară la București o trupă-fenomen. AC/DC este una dintre puţinele formații din lume care adună milioane de oameni la fiecare turneu mondial. Rockerii australieni de la AC/DC vor zgudui Piaţa Constituţiei din Bucureşti, cel puţin aşa ne promit organizatorii, Marcel Avram, D&D East Entertainment şi East European Concert. Accesul în zona de concert se va face începând cu ora 15.00 şi va fi permis până la 21.30. După această oră, porţile se vor închide.

În deschidere sunt programate alte două concerte: începând de la ora 18.00, pe scena din Piaţa Constituţiei va urca trupa heavy metal americană Down, iar de la 19.30 va cânta Iris. Biletele au fost puse în vânzare prin reţeaua Eventim.ro, singura agenţie de ticketing din România care distribuie şi în străinătate bilete pentru evenimentele autohtone.


Doritorii mai pot să achiziţioneze bilete fie on-line, de pe site-ul www. eventim.ro, fie prin reţeaua Eventim.ro: magazinele Germanos, Vodafone, librăriile Humanitas, Cărtureşti, dar şi magazinele Orange. Accesul în zona de concert va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura dată şi trebuie păstrat pe toată durata concertului. Posesorii biletelor din cate goriile VIP, Tribuna şi Normal Circle vor avea acces pe poarta dinspre Calea 13 Septembrie şi poarta dinspre bulevardul Naţiunile Unite.

Posesorii biletelor Golden Circle vor utiliza porţile din Piaţa Constituţiei, atât în partea dreaptă, cât şi în partea stângă. Având în vedere că la concert sunt aşteptate cel puţin 60.000 de persoane, organizatorii le recomandă fanilor să vină cu mijloacele de transport în comun, în special cu metroul. În zonă nu vor fi locuri de parcare.

Sursa: evz.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii