Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:10 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Boc Sanatatea, MAI si Finantele au personal excedentar nejustificat

ro

10 May, 2010 22:04 841 Marime text

La Sănătate, Finanţe şi Internele există prea mult personal nejustificat, le-ar fi comunicat astăzi, premierul Emil Boc parlamentarilor din majoritatea legislativă, susţine deputatul Nicolae Păun.

"S-a discutat despre faptul că în anumite ministere există prea mult personal nejustificat. S-a făcut vorbire de Ministerul Sănătăţii, pe de o parte, că ar trebui să fie reconfigurat, că ar fi bine ca acele unităţi spitaliceşti care corespund normelor să fie dotate în continuare, dar cele care nu corespund să fie închise şi personalul de acolo să fie mutat în spitalele care corespund", a relatat Nicolae Păun, menţionând că aceste aspecte au fost ridicate de către premierul Emil Boc.

Potrivit lui Păun, Boc le-a vorbit parlamentarilor şi despre ministerele de Interne şi de Finanţe, care ar trebui să fie "mult mai bine reaşezate cu alte strategii".

Nicolae Păun a mai spus că la întâlnire s-a vorbit despre cheltuirea banului public, "de multe ori nejustificat", de autorităţiile locale, în special de către primari "cu tot felul de serbări câmpeneşti".

Sursa: antena3.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii