Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:23 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Boc Incheierea acordului PSD-PNL, pasaportul lui Traian Basescu pentru al doilea mandat

ro

25 Nov, 2009 19:35 863 Marime text

 

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, astăzi că încheierea acordului politic între PSD şi PNL reprezintă paşaportul lui Traian Băsescu pentru al doilea mandat la Cotroceni, fiind un acord pentru tranzacţionarea voturilor românilor, cu unicul scop al bunurilor ţării care au rămas de privatizat.

Boc a precizat că românii nu pot fi păcăliţi de PSD şi PNL şi îşi dau seama că acest acord este în fapt un "contract de tranzacţionare a votului de la stânga la dreapta şi de la dreapta la stânga, cu unicul scop reprezentând bunurile care au rămas de privatizat".

El a spus că prin acest acord s-a semnat certificatul de deces al cotei unice şi că PSD şi PNL doresc să mărească taxele pentru a-şi păstra privilegiile, pensiile parlamentarilor şi pentru a păstra Parlamentul bicameral, fără reducerea numărului parlamentarilor relatează Mediafax.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 25 Nov, 2009 17:21 PSD-ul A DAT apartamente ieftine fostilor CHIRIASI din epoca CEAUSISTA. PNL-ul A VANDUT tot ce a putut in timpul guvernarii sale. PD-L-ul A LUPTAT impotriva CORUPTIEI si a reusit,fortandu-i pe AFACERISTII HOTI ,sa-si arate adevarata fata "pe ultima suta de metrii".