Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:59 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Basescu, Udrea si Oprea, asteptati la focul de artificii de la Neptun

ro

01 May, 2010 23:25 981 Marime text

„Aici nu e Mamaia, întoarceţi maşina!": aşa i-au întâmpinat pe imprudenţii care au venit „motorizaţi" (excepţie au făcut motocicletele) în Vama Veche. Vamaioţii şi-au cerut şi au reuşit să îşi ia drepturile înapoi. Şi o dată cu ele şi toată plaja primarului Urdea, care nu a mai putut obiecta nimic în momentul în care vamaioţii au asaltat nu doar zonă „corturilor", ci toată plaja de la Vamă. Vama a fost ocupată, în week-end, în proporţie de 101%.

Şi, parcă în ciuda tuturor controalelor ministeriale şi protestelor celorlalţi comercianţi, cea mai plină terasă a fost - firesc, ca în fiecare an - „Stuf"-ul Mitocanilor. Băutura şi distracţia s-au ţinut lanţ, s-a făcut baie în mare (salvamarii au reuşit să salveze doi tinerei bine îmbibaţi în alcool), s-a cântat şi s-a dansat. Seara de 1 Mai a fost seara „Iris" la Vama veche.

La câţiva kilometri mai la nord, la Neptun, ziua lui 1 Mai a fost destul de pustie. Staţiunea a fost animată mai ales la Kilometrul „0", timp în care terasele de pe plajă au rămas pustii. Turiştii, mult mai paşnici decât cei din Vamă, au preferat să se bronzeze pe plajă sau să cutreiere terasele şi buticurile deschise de 1 mai.

În această seară, la Steaguri, ministrul Elena Udrea va fi prezentă la lansarea focului de artificii ce va încheia evenimentul deschiderii sezonului estival 2010. Se pare că şi preşedintele Băsescu va dori să participe, alături de turiştii din Neptun, la acest eveniment, dar şi Gabriel Oprea, preşedintele executiv al UNPR.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii