Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:37 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Băsescu Poliţiştii au subminat autoritatea statului român

ro

26 Sep, 2010 21:24 1446 Marime text
Traian Băsescu a susţinut că salariaţii MAI care au manifestat vineri la Cotroceni au încălcat legea. Totodată, preşedintele a subliniat că aceştia au subminat autoritatea statului român şi nu vrea să asocieze imaginea Administraţiei Prezidenţiale cu o instituţie care nu respectă legea.
Băsescu susţine că nu se afla la Palatul Cotroceni în timpul protestului de vineri al poliţiştilor. „Vreau să stiţi că Bogdan Hossu a sunat la Cabinet când au plecat din Piaţa Victoriei, am fost contactat de şefa de Cabinet care i-a răspuns că nu sunt la Palatul Cotroceni. De altfel, nu am fost în Bucureşti. Au fost speculaţii că nu am vrut să ies. Am vorbit cu un consilier să discute cu reprezentanţii sindicali", a spus preşedintele.
Sursa: Realitatea.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • MY MUIANOS BASESCU RUMENA 26 Sep, 2010 21:27 GOLANULE CATE BIRURI MAI VRETI PE SPATELE ROMANILOR.AU SUBMINAT AUTORITATEA STATULUI ROMAN..DAR TU CARE AI VANDUT FLOTA ROMANIEI LA FIER VECHI NU AI SUBINAT ROMANIA..AM AJUNS CA IN EPOCA CAND TREBUIA SA DAM BIRURI LA TURCI...HOTILOR..
  • Luiza 26 Sep, 2010 19:55 Basescu trebuie felicitata pentru atitudinea sa de a nu permite oricui sa vina sa faca scandal in fata Presedintiei tarii.