Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:39 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baconschi, pe punctul de a intra in politica

ro

14 May, 2010 13:18 821 Marime text

Ministrul de Externe, Teodor Baconschi, a anunţat că după 20 de ani de pionierat şi eforturi este aproape de decizia de a intra în politică, deoarece "s-au consumat munţi de pişcoturi la seminarii la care s-a tot discutat despre social-democraţie" şi acum este nevoie de acţiune politică. "Un partid politic este ceea ce membrii lui fac din el. Trebuie să fii înăuntru ca să poţi să transformi, să elimini standardele, să deschizi, să faci din el un vehicul politic al unui mare proiect de societate. Avem toate datele, e o generaţie care aşteaptă această schimbare şi ea va veni", a spus Baconschi la conferinţa cu tema "Rolul democraţiei creştine în reconstrucţia dreptei româneşti" organizată de ISP.

Valeriu Stoica, moderatorul dezbaterii de la ISP i-a spus lui Baconschi "Vă invit să faceţi parte din PDL!", iar ministrul a răspuns "Avem un plan. Când spun «avem» nu folosesc pluralul Majestăţii. Mă refer la un grup de acţiune care există, este constituit", menţionând că "va fi nevoie de o infuzie de figuri noi în PDL".

Ulterior, întrebat dacă se va înscrie în PDL înainte sau după Convenţia Naţională, Baconschi a refuzat să avanseze o dată. " Este o intenţie şi ea va fi concretizată în momentul cel mai bun. "Vă voi anunţa şi public dacă decizia se concretizează", a spus ministrul.

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii