Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:17 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Exclusivitate Avocatul Marin s-a ales cu dosar penal

ro

16 Mar, 2010 23:41 2627 Marime text
avocat_.jpgAvocatul Valentin Marin, din cadrul Baroului Constanţa, a fost depistat în această după-amiază conducând sub influenţa alcoolului. În prezent, lui Valentin Marin i s-a întocmit dosar penal pentru refuz de recoltare probe biologice. Avocatul a intrat în vizorul oamenilor legii după ce mai mulţi cetăţeni i-au atenţionat pe poliţişti cu privire la conduita în trafic a acestuia, care se afla la volanul Mercedes-ului său, cu numărul CT 07 CBE. Incidentul a avut loc în această după-amiază, în jurul orei 15.30, în vecinătatea magazinului Selgros. Oamenii legii spun că, în momentul în care a fost oprit de poliţişti, avocatul a avut un comportament mai degrabă necuviincios şi recalcitrant. Valentin Marin a refuzat nu numai să fie supus testării cu aparatul Drager, dar şi să i se recolteze probe biologice, după ce a fost condus la Spitalul de Ortopedie, Traumatologie şi Recuperări Medicale Eforie Sud.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ROMANA 17 Mar, 2010 12:51 CE DRAGUTILOR?VA E FRICA ????
  • ROMANA 17 Mar, 2010 12:38 ASA SANT TOTI AVOCATII !!!EI PORCI,IAR ELE CURVE PENALE.AFLATI MAI BINE CUM SE REGULEAZA INTRE EI:AVOCATI,JUDECATORI,PROCURORI !!!!JUSTITIA CONSTANTEANA?UN PAT IMENS...SI EI CICA CASTIGA DOSARELE...AIUREA !!!!ADUC PROBE SI MARTORI,DE CE HAL E JUSTITIA CONSTANTEANA.RELIGIA LOR ??? BANUL ,FRATE ,LA GREU,CA DE NU ....NU AM VAZUR IN VIATA MEA AVOCATI MAI SLABI CA IN CONSTANTA.EU,CARE NU AM STUDII DE SPECIALITATE,LE DAU CLASA,CREDETI-MA...MI-E MILA DE OAMENII CARE SANT PACALITI DE ASA ZISII AVOCATII,CARE-I PLIMBA DIN TERMENE IN TERMENE,NUMAI SA LE IA BANII.RUSINE !!!!
  • marian moldoveanu 16 Mar, 2010 22:51 il cunosc pe acest individ nu este prima oara cand face asa ceva este un mizerabil care bea pana face pe el si dupa jigneste pe toata lumea un dobitoc porecla lui este TUP TUP