Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:18 01 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoturismele Dacia 1310, preferatele hotilor constanteni

ro

09 Mar, 2010 19:36 1111 Marime text

După ce săptămâna trecută, oamenii legii au prins doi fraţi care furau autoturisme Dacia 1310, ieri, Poliţiştii Compartimentului Trafic şi Furturi de Auto din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa, cu sprijinul poliţiştilor din Agigea, au reuşit identificarea altor doi tineri suspectaţi de furtul altor maşini de aceeaşi marcă. Ciprian Roşu, de 23 de ani, din localitatea Topraisar, şi Gheorghe Munteanu, de 20 de ani, din localitatea Agigea, sunt acuzaţi că în data de 19 februarie 2010, au furat un autoturism Dacia 1310, de culoare vişinie. În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că, în noaptea de 22-23 februarie, cei doi au mai furat o Dacie 1310, de aceeaşi culoare.

Cele două autoturisme au fost găsite în această săptămână, în localităţile Constanţa şi Agigea, ambele având plăcuţe cu numere false de înmatriculare. Doar unul dintre cei doi hoţi a fost prins, poliţiştii continuând căutările pentru prinderea celui de-al doilea.

Ieri, Gheorghe Munteanu a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa şi instanţei, împotriva acestuia luându-se măsura preventivă a obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii