Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:51 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițiștii au discutat cu elevii din Constanța despre prevenirea violenței și a furturilor

ro

09 May, 2024 21:47 496 Marime text
foto: Unsplash Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Năvodari – Secția 3 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu au desfășurat o acțiune de prevenire în școlile din raza de competență. Le-au vorbit elevilor despre delincvența juvenilă, bullying și consecințele consumului de alcool și de substanțe interzise.

Totodată, i-au învățat cum să prevină situațiile în care pot deveni victime ale infracțiunilor de furt și tâlhărie sau ale accidentelor de circulație.

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Serviciului Siguranță Școlară și Prevenirea Criminalității au acționat pentru prevenirea consumului de substanțe interzise, atât în rândul elevilor, cât și al cadrelor didactice de la Școala Gimnazială nr. 38 Dimitrie Cantemir Constanța.

De asemenea, au derulat activități de prevenire a violenței domestice în rândul persoanelor aflate în proximitatea Universității Ovidius din municipiul Constanța.

Oficial de la IPJ Constanța 

La data de 8 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari – Secția 3 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu au desfășurat o acțiune de prevenire în școlile din raza de competență.
Astfel, polițiștii le-au vorbit elevilor despre delincvența juvenilă, bullying și consecințele consumului de alcool și de substanțe interzise.
De asemenea, i-au învățat cum să prevină situațiile în care pot deveni victime ale infracțiunilor de furt și tâlhărie sau ale accidentelor de circulație.
 
La data de 8 mai a.c., polițiști din cadrul Serviciului Siguranță Școlară și Prevenirea Criminalității au acționat pentru prevenirea consumului de substanțe interzise, în rândul elevilor și cadrelor didactice de la Școala Gimnazială nr. 38 Dimitrie Cantemir Constanța.
Totodată, au derulat activități de prevenire a violenței domestice în rândul persoanelor aflate în proximitatea Universității Ovidius din municipiul Constanța.


Citește și:

Știri ConstanțaEchipa poliției din Mihail Kogălniceanu găsește și salvează un copil în pericol pe șosea
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii