Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:32 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aterizare de urgenţă pe aeroportul Mihail Kogălniceanu, pentru salvarea unui pasager bolnav

ro

17 Dec, 2010 11:14 776 Marime text

Un avion al companiei Lufhansa care circula pe ruta Tbilisi (Georgia) - Munchen(Germania) a aterizat de urgenţă, azi dimineaţă, pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu din judeţul Constanţa, după ce unui pasager i s-a făcut rău, bărbatul fiind preluat de o ambulanţă şi dus la spital.
Elena Dragotă, purtătorul de cuvânt al aeroportului, a menţionat că avionul, cu 89 de pasageri la bord, venea din direcţia Tbilisi - Georgia cu destinaţia Munchen - Germania şi a aterizat pe aeroportul constănţean la ora 6:38.

"După aterizare, pasagerului i s-a acordat primul-ajutor de către medicii de pe aeroport, starea sa stabilizându-se. Acesta a fost diagnosticat cu o angină pectorală. Ulterior, a fost preluat de către o ambulanţă şi dus la Spitalul de Urgenţă Constanţa pentru investigaţii", a se arată în comunicatul trasnmis de Elena Dragotă. Aeronava, care aparţine companiei Lufthansa, a decolat către Germania la ora 9,18.

Aeroportul Internaţional 'Mihail Kogălniceanu' este deschis operării aeronavelor în condiţii de iarnă, intervenindu-se în permanenţă cu utilaje de deszăpezire.



 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii