Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:19 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asasini in serie, prinsi la Constanta

ro

16 Jan, 2010 16:35 1452 Marime text
wanted.jpgProcurorii DIICOT şi poliţiştii de la Crimă Organizată Constanţa au reuşit să captureze doi criminali în serie, care, în ultimii trei ani, au omorât şapte persoane de pe urma cărora au obţinut aproape un milion de euro.

Cei doi, în vârstă de 20, respectiv 31 de ani, au fost audiaţi toată noaptea de procurorii DIICOT în prezenţa avocaţilor din oficiu.
Surse judiciare spun că suspecţii, coordonaţi de un şef, racolau persoane din rândul oamenilor străzii, pe numele şi semnătura cărora şi în baza unor documente
false, obţineu împrumuturi la bănci şi leasing-uri.
Cazul a intrat în atenţia Crimei Organizate după ce persoane care făcuseră împrumuturi, au dispărut fără urmă. Suspecţii omorau victimele fără milă, unele au fost îngropate de vii, altele au fost aruncate în haznale sau în Canalul Dunăre-Marea Neagră.
Poliţiştii de la Crimă Organizată au reuşit să găsească patru dintre cele şapte cadavre. Cei doi suspecţi vor fi deferiţi astăzi judecătorilor Tribunalului Constanţa cu propunerea de arestare pentru omor calificat şi infracţiuni de criminalitate economică.
În această dimineaţă, al treilea suspect, cel care ar fi capul reţelei, a fost prin în Ilfov. DIICOT Constanţa a transmis că cel mai probabil, informaţiile asupra cazului vor deveni astăzi publice.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii