Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:00 14 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arestarea senatorului Voicu, un progres pentru justitia romana

ro

31 Mar, 2010 13:53 802 Marime text

Aducerea în faţa justiţiei a senatorului Cătălin Voicu poate fi privită ca un "element foarte pozitiv" în ceea ce priveşte reforma justiţiei în România. Declaraţia îi aparţine ambasadorului Germaniei la Bucureşti, Andreas von Mettenheim, care este de părere că România a înregistrat progrese la capitorul Justiţie.

Ambasadorul aspus, însă, că nu cunoaşte detaliile cazului Voicu, astfel încât nu se poate pronunţa în acest caz particular . "Dar, din ceea ce am aflat de la politicieni, ideea că acest caz urmează să fie judecat, să fie adus în faţa justiţiei, este privită ca un element foarte pozitiv în ceea ce priveşte reforma justiţiei din România", adeclarat diplomatul german.

La rândul său, ambasadorul Franţei la Bucureşti, Henri Paul, a declarat că lupta împotriva corupţiei nu este una simplă, multe state fiind afectate de acest fenomen, nu doar România. Întrebat despre cazul senatorului Cătălin Voicu, diplomatul francez a refuzat să comenteze, dar a menţionat că "toate statele europene sunt de acord că România a înregistrat progrese mari în domeniul justiţiei".

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii