Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:29 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Antrenorul de baschet Mircea Albu a decedat la turneul final de tineret, de la Miercurea Ciuc

ro

10 May, 2010 01:23 1318 Marime text

ambulanta.jpgAntrenorul echipei de baschet masculin tineret CSŞ Bega Timişoara, Mircea Albu a decedat la puţin timp după meciul câştigat de echipa sa, la turneul final de la Miercurea Ciuc, în semifinalele competiţiei, în faţa formaţiei CSŞ 4 Bucureşti.

"Este o veste şocantă, s-a dus un om la doar 55 de ani, din care vreo 30 de ani i-a petrecut în slujba baschetului. Ieri a fost o tragedie la handbal, cu antrenorul HCM Constanţa, Zoran Kurteş, azi e o tragedie în baschet, cu antrenorul echipei CSŞ Bega Timişoara. A fost un profesionist care a muncit enorm la selecţie, iar împreună cu Mihai Bolcu au făcut un cuplu excelent în baschetul timişorean. Trebuie să ne gândim de fapt şi ce preţ se plăteşte de fapt pentru atâta muncă şi atâta pasiune depuse pentru sport. Echipa lui Mircea Albu abia câştigase meciul din semifinale, iar la ieşirea din sală, s-a întâmplat necazul. Îl regretăm cu toţii. Mă aflu la Turneul Final Four al Euroligii, dar luni ajung în ţară şi voi pleca direct la Timişoara, unde voi participa la funeralii", a declarat preşedintele FR Baschet, Carmen Tocală, pentru MEDIAFAX.

Din primele concluzii ale medicilor sosiţi la faţa locului se pare că decesul antrenorului Mircea Albu s-a datorat unui infarct miocardic. Mircea Albu avea 55 de ani şi a fost şi membru în Biroul Federal al FR Baschet.

Sursa: mediafax.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii