Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:40 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Angajatii din sistemul de siguranta publica si interventie, nu vor fi disponibilizati

ro

17 May, 2010 18:18 924 Marime text

Secretarul de stat din Ministerul Administraţiei şi Internelor (MAI), Mihai Capră, a declarat azi, la bilanţul SMURD, că în 2010 nu vor fi disponibilizări în rândul personalului care lucrează în sistemul de siguranţă publică şi intervenţie de urgenţă, însă nici nu se vor face noi angajări.

Potrivit lui Capră, problemaa fost discutată în şedinţa de guvern de săptămâna trecută şi vizează personalul medical din Ministerul Sănătăţii, dar şi lucrătorii de pe Ambulanţele SMURD ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), care acţionează în sistemul de siguranţă publică şi intervenţie medicală de urgenţă.

Pe de altă parte, subsecretarul de stat din Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a spus că nu se poate încă discuta despre tăierea salariilor cu 25% în rândul personalului SMURD, deoarece nu există o măsură concretă luată în acest sens. Arafat a subliniat că, la nivelul SMURD Bucureşti, încă este necesară angajarea de personal, pentru a face faţă solicitărilor din partea populaţiei. "Este necesară creşterea echipajelor în Capitală cu 10-20% pe partea de urgenţă şi echipaje de prim-ajutor în Bucureşti şi Ilfov, pentru a acoperi mai bine solicitările oamenilor", a arătat Arafat.

Sursa: newsin.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii