Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:00 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A furat cartele reîncărcabile dintr-un magazin

ro

07 Oct, 2012 16:59 982 Marime text
La data de 7 octombrie a.c., ora 02.10, poliţiştii Secţiei 3 au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U 112 de către dispecerul de serviciu al unei societăţii de pază, cu privire la faptul că agenţii de pază au identificat o persoană de sex bărbătesc în interiorul unei unităţi comerciale situată de pe bulevardul I.C. Brătianu,  din municipiul Constanţa.
Patrula de siguranţă publică deplasată la faţa locului a stabilit că este vorba de B. Cătălin, de 30 de ani, din Constanţa, iar  la controlul corporal sumar efectuat, asupra acestuia au fost descoperite 23 cartele reîncărcabile sigilate, emise de diferiţi operatori de telefonie mobilă.
Pe parcursul verificărilor efectuate, în zona din apropierea societăţii comerciale au fost identificate 25 cartoane cu ţigarete diverse mărci.
Prejudiciul cauzat estimat la aproximativ 3.500 lei a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind predate reprezentantului unităţii comerciale.
Suspectul a fost reţinut de poliţişti pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria în vederea sesizării instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, pentru furt calificat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii