Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:27 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vadim si Zavoranca s-au reunit de dragul cainilor

ro

30 Apr, 2010 04:05 1950 Marime text
manuela1_editorial.jpgUn parteneriat politico-monden este pe cale să se refacă. Corneliu Vadim Tudor şi Oana Zăvoranu vor uita de supărări şi îşi vor da mâna din nou. De această dată, nu pentru politică, ci pentru o cauză nobilă.

Cei doi, polictian şi artistă, au convocat pentru astăzi, un miting în faţa Primăriei Capitalei, împotriva eutanasierii câinilor.

Reamintim că ruptura în acest cuplu de personaje s-a produs în pragul campaniei pentru alegerile parlamentare, când, deşi spera să fie pe lista pentru Parlament a PRM, Oana Zăvoranu a fost sărită de Vadim. Diva şi-a luat adio atunci de la o carieră în politică şi a decis să o lase mai moale cu doctrinele. De la răceala de PRM nu a mai fost decât un pas până la replici acide între cei doi. Tribunul a condamnat-o public pe Oana pentru că îşi târăşte mama prin tribunale, iar Zăvoranca i-a răspuns cu aceeaşi monedă, în stilu-i caracteristic. Invitaţi amândoi la o emisiune televizată, Vadim a ameninţat cu plecarea aflând că şi Oana, fosta sa discipolă, urmează să intre în platou. La rândul ei, Zăvoranca l-a comparat pe Tribun cu o domnişoară nemăritată. Iată că, acum, hotărârea şi ambiţia celor doi au fost canalizate către o cauză mai bună. Se ştie că Vadim este un om cu mare dragoste de patrupede, având în grija sa mai multe exemplare. Tribunul a mers chiar până la a face o afirmaţie, care, deşi stârneşte zâmbete, ilustrează dragostea sa faţă de animale. Politicianul a spus despre căţei că sunt „cea mai mare capodoperă a lui Dumnezeu după om". Având în vedere stilul său acid şi pamfletar, mai mult ca sigur că ar fi în stare să spună că uni oameni nu sunt nici pe departe capodopere ale divinităţii în comparaţie cu câinii. Şi Oana este mare iubitoare de necuvântătoare. Ea are un motan pe nume Marty pentru care a fost în stare să arunce chiar câteva mii de euro pe fereastră, anulând un videoclip în care regizorul a uitat să-l includă şi pe motan. Cu toate că declară că-l iubeşte nespus de mult pe patruped şi că ar fi în stare să-şi facă şi un tatuaj cu el, Zăvoranca l-a sluţit pe motan în direct la televizor, îmbrăcându-l precum scufiţa roşie. De prisos să mai spunem că motanul nu părea prea încântat de situaţie. Dar fiecare-şi manifestă dragostea în felul său, şi se ştie că unele mame sunt chiar acaparatoare şi sufocante. Motanul o suportă pe divă de 11 ani.

Iată aşadar, că Zăvoranca şi Vadim, pe care am putea să-l numim chiar ultimul peremist, având în vedere că e cam pustiu la el în partid, vor fi, din nou, în prim-planul opiniei publice, nu prin declaraţii politice, ci luptându-se pentru dreptul la viaţă al maidanezilor bucureşteni cărora prefectul le-a pus gând rău.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii