Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:27 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reteaua de apa din Cogealac, extinsa si modernizata

ro

12 Feb, 2010 04:31 1343 Marime text
Administraţia locală a comunei Cogealac îşi propune să modernizeze şi să extindă reţeaua de alimentare cu apă a localităţii.

În acest sens, primăria a demarat procedura de achiziţie a lucrărilor de reabilitare şi extindere a sistemului de alimentare cu apă. Potrivit invitaţiei de participare la cerea de oferte, publicată în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) pe data de 7 februarie, contractul cuprinde lucrări de apeducte, valoarea estimată a investiţiei fiind de 2.970.927 lei fără TVA. Deschiderea ofertelor va avea loc pe 18 februarie, începând cu ora 11.00, la sediul Primăriei Cogealac, situat pe str. Gării, nr. 30.

Potrivit anunţului din SEAP, criteriul de atribuire va fi oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic. În cadrul procedurii de evaluare a ofertelor, vor conta următorii factori: preţul ofertei (50%), termenul de execuţie (20%), planul calităţii (10%), tehnologia propusă pentru execuţie (10%) şi planul de management privind securitatea şi siguranţa muncii (10%).

Punctajul pentru cel de-al doilea factor se acordă astfel: termenul de execuţie este cuprins între 4 - 8 luni calendaristice de la data intrării în vigoare a contractului. Pentru un termen de execuţie a lucrării de patru luni calendaristice de la data intrării în vigoare a contractului se vor acorda 20 puncte, pentru un termen cuprins între patru şi opt luni calendaristice punctajul se va acorda proporţional, astfel: cinci luni - 15 puncte, şase luni - 10 puncte, şapte luni - 5 puncte, opt luni - 0 puncte. De precizat că pentru un termen de execuţie mai mic de patru luni calendaristice sau mai mare de opt luni, de la data intrării în vigoare a contractului, oferta se va considera ofertă neconformă. Potrivit anunţului din SEAP, documentaţia de atribuire cuprinde planuri tipărite pe hârtie, putând fi obţinută gratuit prin depunerea unei solicitări scrise, direct, prin poştă sau fax.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii