Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:25 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pestera serbeaza Zilele Comunei pe 1 Mai

ro

15 Apr, 2010 23:27 5091 Marime text
decupaj_pestera_valentin_vrabie___.jpgPrimăria pregăteşte pentru această zi un spectacol cu invitaţi surpriză

Primarul comunei, Valentin Vrabie, ne-a declarat că în momentul de faţă se pun la punct detaliile organizării petrecerii.

Serbarea va fi organizată, ca şi anul trecut, la pădure. „Acest eveniment se organiza şi înainte de '89, însă de doi ani am reluat serbările câmpeneşti", a afirmat primarul Valentin Vrabie. Edilul a precizat că la eveniment sunt aşteptaţi peste 3.000 de invitaţi, locuitori ai comunei, dar şi oaspeţi. Programul ar putea începe de la ora 14.00. Valentin Vrabie ar dori ca această serbare să se desfăşoare, în viitor, pe parcursul a trei zile. „Intenţionăm ca Zilele Comunei Peştera să se deruleze pe durata a trei zile, însă, financiar nu e momentul", a afirmat primarul.

Reprezentanţii Primăriei Peştera vor pregăti şi Zilele Şcolii. Potrivit primarului, evenimentul, dedicat elevilor şi cadrelor didactice, va avea loc în perioada 3-4 iunie. Pe data de 4 iunie se organizează şi banchetul dedicat elevilor clasei a VIII-a. Elevilor din cele două clase a VIII-a li se va organiza o petrecere la care vor fi invitaţi, spune primarul, şi educatorii, învăţătorii şi profesorii absolvenţilor de gimnaziu.

pestera_primar_valentin_vrabie_05.jpgŞcoala Peştera găzduieşte „Rural math"

Un alt eveniment care are în centru Şcoala Peştera este şi cel pregătit să aibă loc mâine. În acest sfârşit de săptămână, unitatea de învăţământ din Peştera va găzdui concursul „Rural math". La competiţie vor participa elevi din 11 şcoli din judeţ. „Anul acesta competiţia este găzduită de Peştera. Va fi un concurs de matematică, iar elevilor li se vor acorda premii. Materialele ce le vor fi oferite sunt personalizate", a precizat primarul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Palii Marin 11 Apr, 2013 14:27 BUNA ZIUA DOMNULE PRIMAR MA NUMESC PALII MARIN SI IN CALITATE DE SOLIST DE MUZICA POPULARA SI NU NUMAI ,ORGANIZATOR DE EVENIMENTE PRIVATE SI CULTURALE COLABORATOR AL CELOR MAI DE SEAMA ARTISTI VA ADUC LA CUNOSTINTA FAPTUL CA VA PUTEM FII ALATURI LA TOATE EVENIMENTELE DV INTR-O FORMULA MAI MICA S-AU MAI MARE CU TOATA LOGISTICA NECESARA UNUI EVENIMENT LA PRETURILE CELE MAI AVANTAJOASE MULT RESPECT ASTEPTAM SA FIM CONTACTATI LA ADRESA DE YMEL marin_fantazzio@yahoo.com s-au facebok Marin Palii
  • Stoica-Alexandru(burtea) 04 May, 2010 06:24 felicitari pentru domnu primar din comuna pestera domnu Vrabie Valentin a facu o treaba frumoasa de a organiz acest spectacol la pestera de ziua comunei felicitari inca o data si sa ii dea dumnezeu sanatate si putere de munca pentru ca este un om cu suflet mare ajuta toti oamenii la nevoie.