Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:37 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victorie ratata pe final

ro

17 Mar, 2008 00:00 679 Marime text
1205701544.jpg

Formatia constanteana a repetat, in meciul cu Poli Iasi, ghinionul din partida cu Timisoara, cand a fost egalata in ultimele minute

Farul a ratat victoria in ultimul minut al partidei cu Poli Iasi, dupa ce Laurentiu Florea a preluat mingea cu mana, in careu, iar arbitrul Radu Petrescu a dictat penalty, transformat fara probleme de Andrei Cristea. Meciul a debutat cu o dominare evidenta a "rechinilor", care, dupa numai sapte minute, puteau deschide scorul, insa Gerlem a sutat pe langa poarta dupa o pasa a lui Bacila. Brazilianul a mai avut apoi posibilitatea sa puna in pericol poarta iesenilor, in minutul 13, insa a luftat la centrarea lui Chico. Cinci minute mai tarziu, sutul lui Gosic nu a gasit spatiul portii. Asediul la poarta lui Branet s-a concretizat abia in minutul 40, cand Farul a deschis scorul prin Chico. Acesta a marcat de la patru metri, in poarta goala, dupa ce Branet, iesit pe coltul scurt, la centrarea de pe dreapta a lui Todoran, nu a reusit sa revina la timp, respingand abia dupa ce balonul trecuse de linia portii. Un minut mai tarziu, Poli Iasi a trecut pe langa egalare, Andrei Cristea trimitand mingea in bara din lovitura libera de la 22 de metri. In minutul 60, Poli Iasi a solicitat un penalty, insa arbitrul l-a avertizat pe Andrei Cristea pentru simulare. La aceeasi faza, Paruolo a primit cartonas galben pentru proteste. In minutul 82, Poli Iasi a marcat prin Bersnjak, insa golul a fost anulat dupa ce trei jucatori ai oaspetilor s-au aflat in ofsaid. Oaspetii au egalat in al doilea minut de prelungiri, prin Andrei Cristea, care a marcat dintr-un penalty dictat de arbitrul Radu Petrescu, dupa un hent in careu al lui Laurentiu Florea.

"Rezultat nedrept"

Antrenorul echipei Farul, Ion Marin, a declarat ca rezultatul de egalitate din meciul cu Poli este unul nedrept si a apreciat ca formatia constanteana ar fi meritat victoria. "Este un rezultat nedrept. Sper ca vom reusi sa salvam echipa. Este mare pacat ca nu am castigat si spun ca meritam victoria. Puteam avea 2-0 sau 3-0, cand Todoran, Gosici sau Chico au scapat singuri cu portarul", a spus Ion Marin. Tehnicianul Farului a mentionat ca hentul lui Laurentiu Florea a fost clar. "Jucatorul nostru probabil nu a fost conectat la tensiunea jocului. Putem spune ca arbitrul a acordat cu multa usurinta cartonase galbene, dar hentul lui Florea a fost clar". Tehnicianul constantean nu considera ca retragerea Farului in repriza a doua a meciului a fost o strategie gresita. "Am intuit la pauza ca oaspetii vor forta atacul. Partitura nu a fost gresita, pentru ca ocazii am mai avut", a afirmat "Sapaliga". Urmatorul meci al constantenilor va avea loc miercuri, cand vor intalni in deplasare liderul clasamentului, CFR Cluj. "As vrea ca la Cluj, cu CFR, echipa sa joace la fel ca in seara aceasta, la fel ca in meciul cu Ceahlaul, pentru ca se vede ca echipa munceste. Nu ne vom preda la Cluj, chiar daca CFR este lider si are foarte multi jucatori straini", a punctat Marin.

Scris de: {autor}Paul SERBAN{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii