Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:09 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victorie cu „miza"

ro

23 Nov, 2009 03:38 948 Marime text

farul.jpg#După meciul Farul - Tricolorul, antrenorul formaţiei oaspete a declarat că are anumite bănuieli în ceea ce priveşte implicarea anumitor jucători ai săi în pariurile sportive

Farul s-a impus, sâmbătă, pe teren propriu, în faţa echipei situate pe penultimul loc în clasamentul Seriei I din Liga a II-a, Tricolorul Breaza, cu scorul de 3-0, într-o partidă contând pentru etapa a XV-a.

După eşecul ruşinos de la Râmnicu Sărat, „marinarii" au început în forţă meciul contra formaţiei prahovene şi au deschis scorul încă din minutul 8, când Chico a reluat cu capul în plasă, după o centrare a lui Soare. Portughezul majorează avantajul în minutul 53, când, după o combinaţie cu Matei, atacantul scapă singur pe partea stângă şi şutează pe lângă portarul Anghelache. Scorul final este stabilit de Kehinde Fatai, în minutul 71, nigerianul reluând cu capul în poartă, după o centrare a lui Matei. Constănţenii se impun astfel cu 3-0 şi se menţin la un singur punct de locul secund, ultimul care asigură promovarea în prima ligă. Antrenorul Gică Butoiu a folosit următoarea formulă de echipă: Sardescu - Măţel, Ion Barbu, Papp, Mendy - Soare (minutul 68 - Diogo Andrade), Teekloh, Bogdan Andone, Matei (minutul 82 - Leu) - Rusmir (minutul 63 - Fatai), Chico. După acest meci, antrenorul grupării Tricolorul Breaza, Florin Stăncioiu, a declarat că are anumite bănuieli în ceea ce priveşte implicarea anumitor jucători ai săi în pariurile sportive. „O să iau măsuri drastice în ceea ce priveşte penalty-ul ratat. În acest sens am avut şi o discuţie cu Marinescu. Am şi alte gânduri, mai ales că se tot vorbeşte de pariurile astea, sunt acuzaţii foarte grave, nu e nimic de râs. Dacă e aşa, înseamnă că jucătorii chiar îşi bat joc şi nu au ce să caute pe teren. Probabil jucătorul a vrut ca scorul să rămână 3-0. Din iarnă am de gând să remaniez lotul", a spus Florin Stăncioiu, la finalul partidei cu FC Farul. În schimb, tehnicianul constănţenilor, Gheorghe Butoiu, crede că unii dintre ei joacă la pariuri sportive, însă nu pe meciurile Farului. „Am văzut mesajul, însă nu pot să comentez pentru că nu ştiu dacă este adevărat. Însă din câte ştiu, ei pariază pe alte meciuri, nu pe cel al echipei lor. Nu cred că ar putea face aşa ceva", a spus Butoiu. Acuzele tehnicianului de la Breaza către Bogdan Marinescu vin după ce, în minutul 88, acesta a obţinut un penalty, pe care tot el l-a executat, dar a ratat în urma unei „scăriţe" care a trecut pe lângă poarta apărată de Sardescu. Totodată, în timpul meciului, o parte a galeriei Farul a afişat un banner adresat tehnicianului Gheorghe Butoiu: „Gică, scapă de pariorii din echipă". Farul va disputa următorul meci pe terenul formaţiei Steaua II, în timp ce ultima etapă a turului şi a anului „marinarii" o vor disputa pe teren propriu, în compania echipei Gloria Buzău.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii