Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:43 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un pas pana in finala

ro

08 Apr, 2009 02:33 1037 Marime text

tomis.jpgCVM Tomis mai are nevoie de o singură victorie pentru a accede în finala campionatului

Club Volei Municipal Tomis Constanţa va juca, astăzi şi mâine, la Zalău, meciul trei şi patru din cadrul semifinalelor play-off-ului Diviziei A1 la volei masculin. Elevii lui Stelio de Rocco au învins în primele două partide disputate la Constanţa.

Formaţia constănţeană este foarte aproape de o nouă finală de campionat, după ce, la sfârşitul săptămânii trecute, a obţinut două victorii în primele meciuri din penultimul act al play-off-ului, în faţa echipei Remat Zalău. Astfel, după ce, sâmbătă, s-a impus cu 3-0 (25-21, 25-18, 26-24) şi, duminică, cu 3-1 (25-27, 25-18, 25-18, 25-19), Tomis mai are nevoie de o singură victorie şi are la dispoziţie trei partide pentru a accede în ultimul act al întrecerii interne. „Încă nu este decisă calificarea în finală. Remat Zalău este periculoasă când joacă pe teren propriu. Are şi un public entuziast de partea sa, care îi susţine în permanenţă pe jucători. Trebuie să fim pregătiţi pentru un joc greu la Zalău", a declarat tehnicianul Tomisului, Stelio de Rocco. Constănţenii nu consideră că sunt deja calificaţi şi tratează cu maximum de atenţie şi următoarele partide, pentru a reuşi un nou event în întrecerea internă, după ce au cucerit, în acest sezon, Cupa României. Deşi nu a câştigat decât un set în primele două partide ale semifinalei disputate la Sala Sporturilor din Constanţa, zălăuanii îşi vor vinde scump pielea pe teren propriu, Remat fiind singura echipă din acest sezon care a reuşit să învingă Tomisul. Formaţia de pe litoral a efectuat încă de ieri deplasarea la Zalău şi se va antrena în această seară în Sala Sporturilor din localitate. Al treilea şi al patrulea meci din semifinala CVM Tomis - Remat vor avea loc în Sala Sporturilor din Zalău, astăzi şi mâine, de la ora 17.00.

Posibilă finală cu Dinamo

Primele meciuri din semifinalele Diviziei A1 la volei s-au terminat cu rezultate care prefigurează repetarea finalei din urmă cu două sezoane. Astfel, dacă Club Volei Municipal Tomis este cu un pas în finala campionatului, Dinamo Bucureşti este şi ea foarte aproape să acceadă în ultimul act. Clasaţi pe locul secund la finalul sezonului regulat, alb-roşii conduc, la rândul lor, cu scorul de 2-0, după primele întâlniri cu finalista din acest an a Cupei României, VCM Piatra Neamţ. Bucureştenii s-au impus cu 3-0 (25-18, 25-22, 25-19) şi 3-1 (25-17, 25-20, 18-25, 25-21). Astfel, după o evoluţie foarte bună în finala Cupei, contra Tomisului, jucătorii nemţeni au scăzut ritmul în faţa dinamoviştilor şi sunt pe punctul de a rata şi ultimul obiectiv rămas în picioare în acest final de sezon, participarea în finala campionatului. Meciul trei şi patru vor avea loc la Piatra Neamţ, iar meciul decisiv, care se va disputa în caz de egalitate, va fi găzduit tot de Sala Extreme din Bucureşti, duminică.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii