Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:12 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ultimul meci al lui Ion Marin

ro

09 Apr, 2009 03:12 1448 Marime text

Farul__Ion_Marin_sapaliga_03.jpg„Săpăligă" a stat pe banca Farului un an şi patru luni, timp în care „rechinii" au înregistrat în campionat 13 victorii, 10 egaluri şi 18 înfrângeri.

Clasată, în continuare, pe locul 15, la trei puncte distanţă de ultima poziţie care îi asigură salvarea de la retrogradare, echipa constănţeană joacă mâine în Ghencea, coordonată de pe bancă, de antrenorul secund Cristian Cămui.

Ion Marin a anunţat, după înfrângerea de la Bistriţa, în faţa Gloriei, scor 0-1, că nu va mai fi prezent la meciul de mâine cu Steaua Bucureşti. Dacă înainte de meciul cu echipa pregătită de Ioan Ovidiu Sabău, tehnicianul spunea că este posibil să conducă de pe bancă şi în partida de pe Ghencea, al cincilea eşec consecutiv l-a făcut să se dea la o parte. Astfel, până ce conducerea grupării constănţene va desemna un nou antrenor principal la echipă, următoarele jocuri ale Farului vor fi pregătite de secundul Cristian Cămui. În ceea ce priveşte următorul tehnician al „rechinilor", se vehiculează mai multe nume, printre care Dorinel Munteanu, Eugen Neagoe sau Viorel Hizo. Cei trei, însă, nu mai au dreptul să antreneze în acest sezon în Liga I. De asemenea, liderul galeriei, Sorin Mihăilescu, a cerut conducerii să acorde o şansă antrenorilor constănţeni şi să nu mai numească pe această funcţie tehnicieni din Bucureşti. „Să li se dea şanse şi antrenorilor din Constanţa, din cadrul clubului, şi să nu mai facă experimente cu tehnicienii din Bucureşti. La club sunt antrenori precum Mănăilă, Antonescu, Petcu şi Constantinescu, chiar şi Hagi meritând acest lucru. Chiar dacă vom juca în Liga a II-a, vrem să vedem că se munceşte şi se joacă cu determinare", a declarat Mihăilescu. Cel mai probabil, numele următorului antrenor principal va fi anunţat după partida de mâine, cu formaţia pregătită de Marius Lăcătuş.

Meci de cascadorii râsului, la Bistriţa

Deşi cele trei puncte erau cruciale pentru ambele echipe, Gloria Bistriţa şi Farul au oferit spectatorilor unul dintre cele mai slabe jocuri din actuala stagiune. Şi, totuşi, cei prezenţi în tribunele stadionului din Bistriţa au avut parte şi de momente amuzante. Astfel, cu 20 de minute înainte de final, arbitrul întâlnirii, Sorin Corpodean, a luat decizia de a opri partida pentru o pauză de hidratare, deşi temperatura la ora partidei nu depăşea 18 grade, fiind astfel ţinta ironiilor din tribune. Alt personaj „negativ" al meciului a fost atacantul Farului, Chico Fernandez. În minutul 67 al partidei, acesta şutează într-un fundaş bistriţean, de la şapte metri, 14 minute mai târziu irosind şansa egalării. Aflat într-o poziţie foarte bună de şut, Chico a ales să paseze într-o zonă unde nu se afla niciun coechipier. După partidă, secundul Cristian Cămui s-a declarat nemulţumit de maniera de arbitraj a lui Corpodean. „Nu vreau să vorbesc prea mult despre arbitraj. Pot spune doar că arbitrul nu a gestionat bine nici pauza de apă. A dat trei minute de prelungire, în condiţiile în care au fost şase schimbări, tragerile de timp ale portarului şi ale coechipierilor săi, plus pauza de apă, pe care nu a mai socotit-o", a spus Cămui.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii